16. szülinapomra bulit szeretnék szervezni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Házibulira gondoltam, ahova vagy 20 embert meghívnék. Valakinek van vmi ötlete h miket csináljunk? Még nem szerveztem házibulit, szóval segítségre van szükségem. Nm tudom, h a kaja, pia hogy legyen megolva. Értelmes ötleteket, légyszi!2014. jan. 18. 17:45
1/2 anonim válasza:
Szia:) talan a legfontosabb az hogy legyen zene...kossd ra a laptopod a tv-tekre ha van laptopod..ha nincs akkor kerd meg az egyik baratodat hogy hozza el:)remek hangulatot csinalhatsz vele mert a youtubon nagyba nezhetitek a vidiket es a zeneket...mindenki berakhatja a kedvencet:) nalam ez baromira bevallt:)..de egy ilyen hazi buliban feltataljatok magatokat nem kell nagyon rakeszulni a programokra:) kaja: csinaljatok hamburgert vagy hotdogot:) rakj ki talcakba alapanyagokat es majd ok megcsinaljak maguknak:)vegyelnkeg nasit,suss sutit:)PIA:) hat az egy neccesebb kerdes:) attol fugg mire gondoltal:) alcohol? Irj privatot ha van kerdesed;) majd irj hogy hogy sikerult:) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!