Mondanátok véleményt erről a blogról?
Ma kezdtem írni, ezek alapján tetszik nektek, szívesen olvasnátok? Kritikát is írjatok, hogy lehetne jobb?
justforinfo.blogger.hu
Előre is köszönöm, 13/L :)
Én is blogíró vagyok, így őszinte leszek veled.
Kinézet: Rettentő gyorsan változtatnék rajta! Engem nagyon zavar a háttér és igazábol az egész design. Kéne egy teljes design átalakítás. Hiszen a külső is számít. Pl: engem megvakít ez a kék háttér, illetve ez a hullám megőrít! (stb...)
Történet: Néhány mondat után nem olvastam tovább. Nem nagyon fogott meg. Tudom, hogy az eleje, de próbálj csavart vinni bele. Legyen benne olyan amiért érdemes (és az egészet) végig olvasni. Nagyon kiszámítható a történés és kicsit unalmas, illetve nagyon SABLONOS, ami nem igazán jó.
Írás: Van benne pár helyesírási hiba, illetve zavaró, hogy néha kisbetűkkel kezded a mondatot, vagy éppen nem jó helyre teszed a vesszőt. A szöveget írd sorkizárttal, mert sokkal rendezetebb lesz. A pontok után pedig írj szóközt, met ez is nagyon zavaró. A fogalmazásod nem a legrosszabb, viszont rengeteget van hová fejlődnöd.
U.I.: Semmi rossz szándék nincs bennem és ha bármibe segíthetek írj rám priváltba.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!