Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » VOLT-on kibonthatják a bontatl...

_.-Akv-._ kérdése:

VOLT-on kibonthatják a bontatlan PET palackodat?

Figyelt kérdés

Be akarunk csempészni piát PETpalackban úgy hogy az alját kilyukasztjuk, beleöntjük a piát és lezárjuk, mintha meg se lenne bontva.

Namármost a secusnak jogában áll kibontani a bontatlan cuccomat?

2014. jún. 25. 01:51
 1/10 anonim válasza:
Az alján nem fog kifolyni?
2014. jún. 25. 01:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Először leszel ott életedben?
2014. jún. 25. 01:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt beforrasztjuk/beragasztjuk :D De ez most részletkérdés :)
2014. jún. 25. 01:54
 4/10 A kérdező kommentje:
2: Igen :D
2014. jún. 25. 01:55
 5/10 anonim válasza:

Attól függ, az én táskámat meg se nézték, de valakit meg 10 percig vizsgáltak.

De semmi értelme piát bevinni. Kimentek délután, gyalogoltok kicsit, vesztek piát a boltban majd az erdőben vagy a parkolóban megisszátok és úgy mentek vissza.

2014. jún. 25. 01:58
 6/10 anonim válasza:
Ne pettingeljé má'.
2014. jún. 25. 02:00
 7/10 anonim ***** válasza:
amúgy nincs sok értelme becsempészgetni de amúgy csavard bele ruhába nem fogja széttúrni a ruhádat.
2014. jún. 25. 02:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem foglalkoznak vele..
2014. jún. 25. 02:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy mondták előttem. Valakinek teljesen átnézik, valakit kb. letojva átengednek. Mikor tavaly voltam, az előttem lévő srác sima Nesteát akart bevinni, 2 litereset, de kiszedték és levágták a földre. Mondom magamba LOL.

Nekem egy egy literes palackos vizet meg beengedtek. Piával nem szórakoznék, a legjobb tényleg, ha kinti boltban vesztek, vagy ha visztek magatokkal, akkor elrejtitek kint egy biztos helyre.

2014. jún. 25. 02:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Jól mondják előttem: Tavaly mentünk életünkben először, kis egynapos bérletes megszeppent 15 évesek, a szekuriti kívülről megtapogatta a táskámat és azt mondta mehetek, de láttam, hogy pár emberét rendesen áttúrták. 1.5 liter folyadékot lehet bevinni, meg kereskedelmi mennyiséget nem meghaladó kaját.

Szerintem se éri meg piát becsempésznetek, dugjátok el kint vagy vegyetek a kisboltban, nem nagy ügy kimenni közben, idén bérlettel megyek és lesz olyan nap, amikor csak este megyünk majd be a koncertekre.Amúgy is hülye ötlet, lehet az lenne a vége, hogy piától bűzlik az egész cuccod, mert kilyukadt :D

2014. jún. 25. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!