Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A jófogás.hu-n a háztól házig...

A jófogás.hu-n a háztól házig kiszállítással felraktam egy 5000ft-os valamit és azt írta hogy 3100ft-ot utalnak?

Figyelt kérdés
azt mondták a reklámban ingyenes itt meg azt írják hogy 3100ft-ot utalnak pedig egy 5000ft-os valamit raktam fel.Most akkor ez hogy van?

2014. jún. 24. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A VEVŐNEK ingyenes, az eladónak megéri: [link]
2014. jún. 24. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudom, fárasztó és körülményes előbb gondolkodni, utánaolvasni dolgoknak, sokkal egyszerűbb puffogni, de itt csak és kizárólag magadat okolhatod.

[link]

És a reklám sem megtévesztő, mert tényleg csak a vevőnek ígér ingyenességet. Ezt a linket közvetlen a főoldalról lehet elérni, és kb 2 másodperc volt megtalálnom, annak ellenére, hogy sose voltam még a jofogas.hu-n.

2014. jún. 25. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Amint átvette a Vevő a csomagot, mi küldünk Neked egy emailt és pár napon belül átutaljuk a szolgáltatás díjával csökkentett vételárat, vagyis 1900 Ft-tal kevesebbet! Ha esetleg a Vevő nem venné át a csomagot, a GLS díjmentesen visszaszállítja Neked!

Ezt a részt is elolvashattad volna :)

2014. júl. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!