Egyszer felraktam már a blogomat azóta frissitettem megnéznétek?
Szia!
Nem lattam amikor korabban felraktad a blogodat igy nem tudom mi valtozott, de azt kell mondjam hogy ez tovabbra is kritikan aluli. A helyesirasod borzaszto, a szoveg teljesen osszefuggestelen es sokszor ertelmetlen, a tartalom pedig (szamomra) minden erdekesseget nelkuloz. Sajnalom.
"Azt hinné, az ember egy valaki ellen el tudom veszteni a vitát, méghozzá a lelkiismeretemmel szembe. Aki ezt gondolja, az óriásit téved. Mert nekem NINCS lelkiismeretem, mert ha belegondolok, ha lenne, nem tenném meg azokat a dolgokat, amiket unalmamban tenni szoktam."
Hát, nem sok fejlődést vettem észre.
Még mindig rossz a helyesírás, nagyon rosszul használod az írásjeleket (mindenhova vesszőt teszel teljesen értelmetlenül), sok a szóismétlés.
Sajnos engem továbbra sem nyűgözött le, de ha téged szórakoztat, akkor folytasd nyugodtan. Tudod: Gyakorlás a tudás anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!