Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyiket érdemeseb...

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most volt a ballagásom és sikerült összegyüjtenem egy kevés pénzt és nem tudom, hogy egy Gamer PC-t vagy egy Samsung Galaxy S5-öt lenne érdemesebb venni belőle. Mind a kettőt nagyon szeretném és csak az egyikre van elég pénzem és nme tudok dönteni. :'(

#SamsungGalaxyS5/GamerPC
2014. jún. 20. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Én biztos PC-t vennék a helyedben. :)
2014. jún. 20. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

1,mindegy mit veszel úgyis megbánod h nem a másikat

2,én tuti nem vennék vagyonokért olyan cuccot ami jövőre a felét éri,két év múlva a negyedét,három év múlva pedig eladhatatlan.

de h ne mondhasd h destruktív vagyok adok két alternatívát:

pc-t vegyél ha passzívabb életet élsz,sokat játszol,sokat v otthon "helyhez kötve"

s5öt ha szociálisabb életet élsz,sok barátod van akikkel állandóan kapcsolatban akarsz lenni,keveset vagy otthon ill. helyhez kötve,mobilozni tudsz mindenhol egy 1000ft os mobilnettel bármikor bárhol online vagy.rengeteg közösségi/szociális alkalmazás(fb,instagramm,retrica,snapchat,foursqure stb.) amikkel folyton tarthatod a kapcsolatot ismerőseiddel meg a világgal.

Azt vedd meg amelyik a személyiségedhez jobban megy.

Én tuti s5öt vennék,egy teló komplexebb,több dologra használható és ugye mobilis. (ha nem lenne egy s3am:D)

2014. jún. 20. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ most mid van.
2014. jún. 25. 11:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Most egy középkategóriás PC-m van. Telefonom meg egy régi samsung GT-S5230.
2014. jún. 28. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha pedig már a PC-hez eleve alkatrész, akkor nem is kérdés, hogy az legyen.
2014. jún. 29. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóval hogy döntöttél ? :D

Amúgy meg...a jelenlegi gépedet ha turbóznád ???

Proci, vidikari csere, + RAM azt kész...nem ?

És akk nem kell alaplap meg dvd olvasó meg HDD

És maradt pénzed normálisabb telefonra mint az S5230 xD

De én is telefont vennék...a géppel úgyis beszopnád mert 1 év múlva elavul... :'(

2014. júl. 3. 11:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Végül a telefon mellett döntöttem, mert a telefon csak néhány év múlva lesz elavult, de a PC-kre szinte naponta jönnek a drágábbnál-drágább fejlesztések, amit szintén hónapok kérdése mikorra elavultak lesznek.

KÖSZÖNÖM A KOMMENTEKET !!!!! :D

2014. júl. 5. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Micsoda???? Ember, pont fordítva van! :) A telefonokat fejlesztik jóval gyorsabban...
2014. júl. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!