Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
1,mindegy mit veszel úgyis megbánod h nem a másikat
2,én tuti nem vennék vagyonokért olyan cuccot ami jövőre a felét éri,két év múlva a negyedét,három év múlva pedig eladhatatlan.
de h ne mondhasd h destruktív vagyok adok két alternatívát:
pc-t vegyél ha passzívabb életet élsz,sokat játszol,sokat v otthon "helyhez kötve"
s5öt ha szociálisabb életet élsz,sok barátod van akikkel állandóan kapcsolatban akarsz lenni,keveset vagy otthon ill. helyhez kötve,mobilozni tudsz mindenhol egy 1000ft os mobilnettel bármikor bárhol online vagy.rengeteg közösségi/szociális alkalmazás(fb,instagramm,retrica,snapchat,foursqure stb.) amikkel folyton tarthatod a kapcsolatot ismerőseiddel meg a világgal.
Azt vedd meg amelyik a személyiségedhez jobban megy.
Én tuti s5öt vennék,egy teló komplexebb,több dologra használható és ugye mobilis. (ha nem lenne egy s3am:D)
Szóval hogy döntöttél ? :D
Amúgy meg...a jelenlegi gépedet ha turbóznád ???
Proci, vidikari csere, + RAM azt kész...nem ?
És akk nem kell alaplap meg dvd olvasó meg HDD
És maradt pénzed normálisabb telefonra mint az S5230 xD
De én is telefont vennék...a géppel úgyis beszopnád mert 1 év múlva elavul... :'(
Végül a telefon mellett döntöttem, mert a telefon csak néhány év múlva lesz elavult, de a PC-kre szinte naponta jönnek a drágábbnál-drágább fejlesztések, amit szintén hónapok kérdése mikorra elavultak lesznek.
KÖSZÖNÖM A KOMMENTEKET !!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!