Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyiket érdemesebb megvenni?...

Melyiket érdemesebb megvenni? Az Iphone 5s, a Sony xperia Z2 vagy a Htc One M8-at?

Figyelt kérdés

2014. jún. 2. 16:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát az az Xperia Z2 elég jónak tűnik a 3Gb ramjával. Sokan szidják az androidot, h mindig lefagy. Na hát ez sztem ennyi rammal nem igen akadna soha.
2014. jún. 2. 16:26
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

Ja és hát azt sem árt tisztázni, h a kijelző méret mennyire számít. Ha külön kritériumod, h nagy legyen akkor sztem egyértelműen az Xperia kell neked. De van aki pl. egyenesen utálja a nagyon nagy kijelzőket (nehéz zsebre rakni stb) Ekkor viszont tökéletes az Iphone 5s a 4" os kijelzőjével.

1. voltam

2014. jún. 2. 16:48
 3/19 anonim válasza:
35%
Szia az előző kommentelővel teljesen egyetértek. Jól gondolkodik és külön öröm,hogy nem úgy kezdte a mondanivalóját, hogy sznob köcsög......én ugyanígy voltam 2hete telovasarlas előtt kiv a htc az semmiben sem volt kiemelkedő. Az iphone-on ios van stabilabb a cucc viszont az android meg fejlődőképes. Osszegezzünk z2 vízálló,gyönyörű kijelző,erőss proci, 3db gorillaglasse (szinte unbréköblű) :D 3gb ram. 21mpx kamera gyönyörű képek!!és 4k videófelvevő...eszméletlen tudom miről beszélek nekem ilyenem van. Iphone na lassukcsak touch id. Törékeny ház 8mpx kamera, sznobszimbólum. Ismerősömnek tátva maradt a szája hogy mit tud az xperia neki 5s-e van :D makd ird meg mimellet döntöttél üdv. :)
2014. jún. 3. 20:22
 4/19 A kérdező kommentje:

:D

Hát akkor a Htc kiesett:D

Még megvárom az Iphone 6-ot.

Amúgy tényleg rendes válaszok voltak és ezt köszönöm s.i

2014. jún. 4. 11:11
 5/19 anonim válasza:
0%

Nekem Sony xperia arc S telefonom van, igaz már nem mai csirke :D de... ha 2 éve kérdezel, akkor azt mondanám, hogy még egyszer megvenném... ma már azt mondom, hogy nem akarok Sony-t még egyszer. Iphone nálam mindenképp kilőve, mert szerintem egy rakat szar... és még nem is említettem az előttem szóló "sznobtelefon" opciót... :D

Én a HTC mellett voksolnék mindenképpen. Pont a napokban nézegettem én is, nekem elég fontos a külső és rohadtul tetszik. Tulajdonságai sem teljesen hanyagolhatók, bár a Z2-t nem ismerem, csak amit fentebb olvastam...

Na szóval én a HTC-t venném... Illetve a közeljövőben szerintem fogom is :D

2014. jún. 4. 19:22
 6/19 A kérdező kommentje:
de csak 8 mpx -s a kamerája:S Bár igaz valami UltraPixelt használ,de amikor össze hasonlítják a Htc és a Sony kameráját egyértelműen kijön,hogy melyiké a jobb (Sony).
2014. jún. 4. 19:58
 7/19 anonim válasza:
Hát igaz ,hogy fém a htc meg szép meg a kijelzője is szép de én már párszor befürödtem a "szép, ez a telefon vegyük meg" gondolkodás móddal. Olyan mintha vennél egy ferrarit mert latjak ,hogy ejj te fasza vagy ez biza ferrari de amikor beindítod egy rigamotor hajtja. Jó ez túlzásnvolt mert csúcs telórol beszélünk de nekem fullra tetszik a sonyba ,hogy viz es por allo (nemmintha eddig barmelyik telefonom ezekbe ment volna tonkre de kicsit olyan erzesed van ,hogy ha beesik egy tócsába nem kell ultrahangos tisztitasra vinned azonnal a tmobile ba). Szerintem izlesek es pofonok. Ha szep kepeket, vidokat, gyonyörű hangzást akarsz akkor sony ha meg fém unibodri házat valamib0vel szebb kijelzőtt akkor htc. Am ha lenne egy 3. Tipusu op rendszer a piacon ami nem android es nem is ois na meg nem windows akor tutira azt vennem mertmcsegány az összes de sajnos kicsi a választék :/
2014. jún. 4. 20:18
 8/19 anonim válasza:
26%
Ja és valaki mondja már meg hogy melyik az a tukkó kö..ög aki engem mindig lepontoz? Valós dolgokat mondok nem trágárkodok de mégis 32% ban adok jó válaszokat. Hát menten behalok :D
2014. jún. 4. 20:22
 9/19 anonim ***** válasza:

A sony nem rossz, tesztekben agyon dicsérik, de nekem nem tetszik, bár ki van hangsúlyozva, hogy a sonyhoz képest hatalmas dobás. Viszont a telefon kinézete szerintem valami iszonyat, akárki akármit mond fontos, hogy tetsszen a telefonod. Szerintem inkább a HTC és az Apple között dönts. A HTC One hangszóróját úgysem verheti semmi és a kijelző is szebb. Az iPhone 5s, hát igazából nem fejlődött sokat, elvileg gyorsabb lett, de az iPhone 5-öt sem lehet megakasztani. A döntést az segítheti ha eldöntöd ios vagy android os tetszik jobban.

A h1 és az i5s olyan telefonok amik egykézzél kezelhetők, ami fontos, de a sony nem és az alakja miatt, ha zsebre vágod tuti nyomni fog, mert egy kocka.

2014. jún. 11. 14:10
 10/19 anonim válasza:
51%
Szerintem pont, hogy a sony a leg elegansabb. Uveg es fem keret ami nagyon jol harmonizal egymassal. A htc meg olyan mint egy szappan. Jo a hangszoro??? Aha biztos meno lehet vele az ember a busz hatso ulesen Bango Margitot bömböltetve. A kijelző hát a s5 az valami 1300x900 a madik kezto meg full hd amit azert nem ertek mert a 48" teveken sem lehet mar 1meterrol kivenni a pixeleket hat meg egy telefonnal ami 5"os.
2014. jún. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!