5 telefon közül melyiket érdemesebb meg venni?
Figyelt kérdés
60-70 ezer forint környékén szeretnék telefont venni T-mobilnál és 4-5 lehetőség vetődött fel.
-Nokia Lumia 625
-Sony Xperia SP
-Sony Xperia L
-BlackBerry Z10
-HTC Desire 300
indokokat várnék, h melyiket vegyem meg ezek közül, mert mostani telefonomnál (xperia X8) bármi jobb.
2014. máj. 9. 13:14
3/21 A kérdező kommentje:
én is ezt a kettőt gondoltam, ezért szerepel az első helyen, de indoklásokat még nem kaptam. sose használtam még windows 8as telefont, h mennyire lassú, mennyire kezelhető és mennyivel másabb mint egy androidos?!
2014. máj. 9. 14:25
4/21 anonim válasza:
Azért javasoltam azt a kettőt, mert normális felbontású, nagy kijelzőjük van, a lépeik is tűrhetőek. A WP8 ugyanolyan gyors mint az Android. :)
5/21 anonim válasza:
Egy jól belakott WP8-as teló pár hónap után sok esetben gyorsabb és stabilabb, mint egy Androis telefon. Ez nem tévhit, hanem tény: WP zárt rendszer, akárcsak az iOS, míg a droid nyílt forráskodú, és bizony sok esetben megfeledkeznek a gyártók az optimalizációról és a későbbi támogatásról. WP-nél/iOS-nél nem, csak míg WP megfizethető kategóriában van, iOS nem éppen...
6/21 A kérdező kommentje:
Lumia hátrányához sorolják, h a képernyő felbontás egy 4,7 colos telefonhoz kicsit kicsi. Valószínű, h az SP lesz, ha holnapig nem érkezik olyan indok, h az sp egy félig megrágott és kiköpött almacsutka, amelyet az egyik fórumon olvastam...
2014. máj. 9. 14:36
7/21 anonim válasza:
70ezerből kártyafüggetlenül is kijön az SP, ami a legjobb ezek közül!
8/21 A kérdező kommentje:
szolgáltatás hű vagyok, T-mobile-s volt az összes telefonom, nem csalódtam a szervízben még eddig sosem.
71k most ott az SP, gsmnél 59-60 de minek váltsak a beváltnál?
2014. máj. 9. 15:10
9/21 anonim válasza:
Felbontása valóban jobb az SP-nek, viszont a TFT valami botrányos - legalábbis az IPS és AMOLED mellett nekem annak tűnik. Ezt leszámítva nem olyan rossz az SP sem, de engem a későbbi hivatalos támogatás hiánya kicsit aggasztana.
10/21 anonim válasza:
Az én javaslatom az SP. Bár nem használom de nap mint nap látom, szép elegáns külső a kijelző tű éles, Alu váz. A támogatásról annyit hogy kidobták rá már a 4.3-as androidot, és a 4.4-et is megkapja ami jó ahoz képest hogy '13 áprilisában kezdett. Kamerája is jó full HD-ba vesz fel.És (szerintem) sokkal kezelhetőbb mint egy WP8-as telefon, egyértelműbb átláthatóbb, a play áruházról nem is szólva. Nem mondom hogy rossz egy WP8-as teló de én neked az andoidot ajánlom (részemről főkepp a Sony-t).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!