5 telefon közül melyiket érdemesebb meg venni?
60-70 ezer forint környékén szeretnék telefont venni T-mobilnál és 4-5 lehetőség vetődött fel.
-Nokia Lumia 625
-Sony Xperia SP
-Sony Xperia L
-BlackBerry Z10
-HTC Desire 300
indokokat várnék, h melyiket vegyem meg ezek közül, mert mostani telefonomnál (xperia X8) bármi jobb.
'a kijelző nem botrányos, igaz feltűnő a különbség mikor egymás mellé teszed de ha annak aki megszokta az X8-at annak így is megváltás lesz az SP.(talán annyit hogy kicsit fényes a kijelzője).Arról nem is szólva hogy az Amoled és a IPS hátrányait neked nem hangoztattják de van bőven,fórumokon utána járhatsz)
+ az akkumulátor használatot a Sony segíti minimalizálni a STAMINA móddal.(több napig is bírja töltés nélkül)
nokiához minden van ami egy átlag embernek kell.. Csak az mondja h semmmi nincs, akinek a kezében sem volt még WP teló...
Meg lehet nézni áruházban.
Szia!
Nekem december óta van Sp-m de én csalódtam benne kicsit:/
úgyanígy T-mobilenál vettem, de mostanra nagyon kis lassú lett, sokszor fagy. De a kijelzőt , a külsőt, és a kamerát tekintve tényleg jobb választás mint a lumia:)
Én még nem próbáűltam w8as telót, de következőnek lehet kipróbálnám , mert az android szerintem sose lesz olyan stabil mint ahogy a lumiákról mondják. Nálam ios a best, de arra sajna nem futja:/ :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!