Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik politikus, média vagy...

Melyik politikus, média vagy népcsoport gúnynevén vagy kiforgatott nevén röhögsz legjobban a kurucon? (pl. Sz. Rházy, szektATV, retkek, dögevők? ) :DDD

Figyelt kérdés

cigányok: retkek, orkok, hulladékok, eltérő kultúrájúak, genetikai hulladékok, "fiatalok", dögevők, nőstény retek, kancigány, nem hiába születettek, koszos purdé

zsidók: "Isten ajándékai", zsidrákok, kilincsorrúak, kampósorrúak

média: Heti Váladék, Zsindex, szektATV, Zsorigó, TelaviV2, Strabag Nemzet, ÁlHírTV

holokauszt: holokamu, hollókószt, auschwitzi agymosoda, auschwitzi Disneyland, holotúlélők

politikusok: Szarházy, libás, Lomnicionista, Navracsicska

egyéb: Judapest, szőröstalpúak, bocskorosok, "Szlovákia", izraeli gyarmattartók

A legjobb címek:

[kuruc.info/r/56/123268/]

[kuruc.info/r/56/123194/]

[kuruc.info/r/35/123527/]

2014. jún. 15. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik eléggé primitív.
2014. jún. 15. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írhattam ki mindent már sok mindent nem engedi át a szűrő.
2014. jún. 15. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Az efféle gúny szerintem nagyon gyenge egy magát hírportálnak tartó honlapon.

Frusztrált, gyűlölködő, buta emberek gyülekezete.

Megnyitottam a kérdést, hátha tényleg humoros lesz, de nem az.

És még csodálkozik a jobbik, meg a kuruc, hogy neonácinak van tartva az egész bagázs.

Kívánok nektek olyan kellemes "vakációt" mint régen a Holokamu Hotelben volt.

2014. jún. 16. 09:26
 4/6 anonim válasza:
100%
Szerintem a Holokamu az egyetlen olyan dolog, aminek van igazságtartalma. Én speciál jobboldalinak tartom magam, de nem a neonáci féle "minden zsidó, cigány dögöljön meg" féle gondolkodásmódú, hanem csak nem szeretem őket. Na visszatérve a tárgyhoz a töbit én már nevetségesnek, és gyerekesnek tartom, egy igazi hírportál nem csinál ilyet, mert a lényege, hogy pártatlan legyen. OK, hogy arra törekszik, hogy megvédje a jobboldalt az álhírektől, és igaz híreket mondjon, attól még nem kell ilyen hangsúllyal.
2014. jún. 16. 20:29
 5/6 anonim válasza:

Inkább szánalmas mint vicces. Novák Emlőke ott ül a gép előtt és erre rejszol a maroknyi kis olvasójával együtt :)

De amikor valaki állon veri érte akkor meg van sértődve szegénykém.

2014. jún. 22. 16:51
 6/6 anonim válasza:
Heti Váladék, Navracsicska, ósVICC
2014. júl. 9. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!