Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az isten tényleg csak azokkal...

Az isten tényleg csak azokkal foglalkozik akik hisznek benne?

Figyelt kérdés

Ugye vannak olyan emberek, akik nem igazán hisznek istenben, de mégis önmagukon kívül betartják a tanításokat. Ilyenkor isten mit tesz? :D Mehet pokolba, vagy nem szükséges feltétele az, hogy higgyünk Krisztusban, és istenben? :D

Nem vagyok hívő, de vannak dolgok, amik annyira ellent mondanak :D

2014. jún. 10. 21:07
 1/4 anonim válasza:
Én ugyan pap nem vagyok, de Isten mindenkivel törődik, függetlenül hogy hisz-e benne, vagy sem, a menybejutáshoz pedig Jézus azt mondta hogy aki betartja a tanításokat és hisz benne az juthat. Ha hiszel a mennyországban és félsz a pokoltól akkor Jézusban és Istenben is hiszel, ha pedig bennük nem akkor a mennyországban és a Pokolban sem hinnél. Ez az én meglátásom.
2014. jún. 14. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem hiszek a mennyországban, de úgy élek, ahogy Jézus tanítja - amit logikusnak tartok -, akkor a mennybe jutok? :D Amúgy csak mint egy filozófiai kérdés ötlött fel bennem :D
2014. jún. 14. 21:40
 3/4 anonim válasza:
Elvileg igen, bár mivel még nem haltam meg, így biztosat nem tudok :) de logikailag így van értelme.
2014. jún. 15. 16:29
 4/4 világvége1 válasza:
Isten csak azokkal foglalkozik, akik jók (Jézus például maga is mondta, hogy ő nem az); ha még nem vették fel vele a kapcsolatot, akkor is.
2020. jún. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!