Érdekelne titeket egy ilyen blog?
A fantasy nem az én világom, még a Csillagok háborúját se láttam, annyira nem bírom. Szóval fantasy-t ne.
És egy jó tanács: ne azért írj, mert másoknak tetszik, hanem azért mert neked tetszik, élvezed, és örömmel tölt el :)
Igazából már elkezdtem írni magamnak, mert nagyon szeretek írni és úgy érzem, ezt a történetet meg kell írnom. Csak szeretem megosztani másokkal az írásaimat. Ha nézem mások blogjait, és látom a kommentekben, hogy "mennyire jó, köszönöm, hogy olvashattam" akkor arra gondolok, hogy ezt én is meg szeretném kapni :) És ha valaki, legalább egy ember tényleg örömét leli a történetem olvasásában, annak én nagyon örülnék. :)
Igen, a fantasy lehet, hogy tényleg nem a legjobb ötlet, de van még ezer más a tarsolyomban. Igyekszem majd jól megírni, csak szeretném tudni, hogy érdekesnek tűnik-e és megéri-e blogot csinálni neki :)
“Inkább írj önmagadnak közönség nélkül, minthogy közönségnek írj és elveszítsd önmagad.”
Cyril Connolly
Szerintem jó lesz ez még! És ha fantasynak találtad ki legyen is az! Az előző kommentelőnek pedig üzenem hogy a Csillagok háborúja inkább sci-fi mint fantasy. Ha úgy érezted meg kell írnod akkor meg nem lehet belőle baj! Sok sikert hozzá remélem sok olvasód lesz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!