Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Érdekelne titeket egy ilyen blog?

Érdekelne titeket egy ilyen blog?

Figyelt kérdés
Igaz történetet dolgoznék fel, viszont, hogy ne legyen unalmas, ezért vinnék bele valami szokatlant (talán valami fantasy jellegű dolgot vagy ilyesmit). A központi téma egy fiatal lány, aki megismerkedik egy férfival, akiben az apját látja, ám a fickó eltűnik. Leírnám, hogyan ismerte meg, az egész kapcsolatukat, majd az eltűnést. Szóval ez nem egy lovestorynak, sem egy tipikus tini tipikus életélőr szóló irománynak készül. Érdekesnek tűnik? Mert ha nem, akkor nem állok neki, viszont ha igen, akkor szíves örömest kezdeném el írni:)

2014. jún. 8. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A fantasy nem az én világom, még a Csillagok háborúját se láttam, annyira nem bírom. Szóval fantasy-t ne.

És egy jó tanács: ne azért írj, mert másoknak tetszik, hanem azért mert neked tetszik, élvezed, és örömmel tölt el :)

2014. jún. 8. 00:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Igazából már elkezdtem írni magamnak, mert nagyon szeretek írni és úgy érzem, ezt a történetet meg kell írnom. Csak szeretem megosztani másokkal az írásaimat. Ha nézem mások blogjait, és látom a kommentekben, hogy "mennyire jó, köszönöm, hogy olvashattam" akkor arra gondolok, hogy ezt én is meg szeretném kapni :) És ha valaki, legalább egy ember tényleg örömét leli a történetem olvasásában, annak én nagyon örülnék. :)

Igen, a fantasy lehet, hogy tényleg nem a legjobb ötlet, de van még ezer más a tarsolyomban. Igyekszem majd jól megírni, csak szeretném tudni, hogy érdekesnek tűnik-e és megéri-e blogot csinálni neki :)

2014. jún. 8. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:

“Inkább írj önmagadnak közönség nélkül, minthogy közönségnek írj és elveszítsd önmagad.”

Cyril Connolly

Szerintem jó lesz ez még! És ha fantasynak találtad ki legyen is az! Az előző kommentelőnek pedig üzenem hogy a Csillagok háborúja inkább sci-fi mint fantasy. Ha úgy érezted meg kell írnod akkor meg nem lehet belőle baj! Sok sikert hozzá remélem sok olvasód lesz! :-)

2014. jún. 8. 08:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!:) Úgy érzem, most már tényleg belevágok a blogba. Remélem lesz olyan jó, mint emilyennek képzeltem.:)
2014. jún. 8. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztosan jó lesz! Ha küldenél linket azt megköszönném!
2014. jún. 8. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!