Érdekelne titeket?
egyáltalán, tutibiztosan, és hétszentség, hogy NEM!
(Te jó ég!!! Ilyet kitalálni! Gratula, ez eddig a leggagyibb ötlet amit itt olvastam)
negyedik válaszoló vagyok
az 1D maga a megtestesült borzalom
Ez az 1D + emós csaj párosítás még rosszabb.
Semmi bajom az emósokkal, megértem őket, de nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet ezt a két külön kategóriát összeilleszteni.
És ha össze is illesztetted őket, akkor sem fog jól kinézni. Nem illik össze ez a kettő!
Az 1D-t hanyagold, és találj ki valami egyedi emós lányról szóló történetet... Bár ez csak egy tipp, azt csinálsz vele amit akarsz. Ezen ne múljon. Mindenki azt ír amit akar. Ez a kérdés is egy kicsit na... Mivel te írod, gondolom magadnak elsősorban, nem azért, hogy másokat elkáprásztass vele.
És az mi, hogy "Ez One Direction történet lenne valahogyan, de végül is nem igazán 1D-s." - akkor ez most az, vagy nem az. Te elvárod tőlünk, hogy kifejtsük jobban a válaszunkat, de te bezzeg odalöksz nekünk két sort.
öhmm ,szenteem jóó a sztorii csaak ez az 1D kimaradhatnaa belőőlee egyébkéént eggyenkéént szereteem a stíluust is, meg a zenekaart is, de a 2 eggyüt :S
de seznteem engeem érdekelnee :)) ÉS NE HALGASS A TÖBBIEKRREE :))
walaakíí
Te jó ég, milyen szöveged van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!