Lilla(: kérdése:
Föl szeretném hívni a tudakozót. Cak nem tudom mit kérdezzek tőle. Valaki mondana nekem valamit valaki? Ha lehet hülyeséget írjatok.
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 15:47
1/2 anonim válasza:
Jónapot kedves uram/hölgyem Ács József vagyok ,és Budapestről hívom önt Kőbánya alsó vasútállomásról egy telefonfülkéből. Én nem az emberi fajhoz tartozom,hanem a Plejádok univerzumából érkeztem.Meg tudná mondani,hogy mikor lesz a legközelebbi marslakó invázió,mert itt körülöttem már gyülekeznek a reptoid és humanoid entitások,és a kalauznak pedig három keze van és négy lába ,és az előbb mintha az alien sorozat egyik szereplője is itt lett volna mellettem, szóval kezdek félni!Ön mit tanácsol,mit tegyek?
2/2 anonim válasza:
Tudtad, hogy a tudakozó nem ingyenes? Adott esetben egy ilyen ökörködés akár több mint 1000 ft is lehet. :)
egy tudakozós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!