Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Canon...

Mi a véleményetek a Canon sx270-ről?

Figyelt kérdés

#Canon #sx270-ről
2014. jún. 5. 18:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy az a 210-260 kép egy feltöltéssel bőven jó, azért az nem kis teljesítmény, max vinni kell hozzá a töltőt.:) Az 5 centis makró mód meg szerintem teljesen rendben, azért ebben az esetben is elég közel lesznek a fényképeznivalók.:)
2014. júl. 8. 18:14
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ugyanitt van kék, ha esetleg, az jobban tetszik...

Hát igen, az aksi még határeset, makró 5 cm meg olyan átlagos, akkor van értelme az 1 cm-es makrónak, ha mondjuk bogarakat akarsz fotózni, vagy hasonlókat :D

Én már az egész netet bejártam, hogy felkutassam a legjobbat, igaz sajnos még nincs pénzem :(

Az SX 270 vagy a Fuji F770 szerintem a 2 nyerő gép, de a Canon valamennyivel jobb...

SX 280-ban csak Wifi+GPS van pluszba a 270-hez képest, ha nincs rá szükséged, akkor felesleges olyat venni, mert az még dob az áron 8-10 ezret

2014. júl. 8. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
nem tudom a gép milyen firmware-el árusítják, de érdemes feltenni a legújabbat, az picit dob az aksi teljesítményen, ahogy olvastam
2014. júl. 8. 18:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Én inkább sx 280-at választanám, ha már ennyit kiadok, akkor ez a plusz kis pénz már nem oszt nem szoroz...:) Amúgy szerintem a canon sokkal jobb márka mint a fuji...
2014. júl. 8. 19:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Az akksi teljesítményét illetően pedig igazad lehet...
2014. júl. 8. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, csak a Wifi, GPS az még jobban gyengíti az aksit, de hát kinek, mi... ha szükséged van rá, akkor egyértelmű...

FUJI F770-nek nagyon hasonló a hardvere ezzel a SX 270/280-al, kisebb eltérések vannak, de a Fuji kb 40-44 ezerből kijön, és abba is van GPS ...

Hát kinek mi! Fujinak is vannak előnyei/hátrányai, de a Canonnak is, sajnos 100% tökéletes gép nincs... na jó talán 200-250 ezer között lehet :D vagy DSLR 100-tól felfele, csak ott még az objektívek, vakuk, tehát nem olcsó...

De összességbe szerintem a Canon sx270/sx280 viszi a prímet egy friss firmware-el

A fuji hátrányai között van a záridők kisebb tartományba módosíthatóak, és erről túl sok információ nincs is

Manuális fókusz sincs a Fujiba, és a stabilizátor "csak" szenzor eltolásos, szerintem a lencse eltolásos az jobb..

Meg a Fujiba nincs fekete gép, csak arany, piros, fehér...

szóval sajnos nincs 100%-os gép :D de elég a 90%-ra törekedni :D vagy fizetni, mint a katonatiszt

2014. júl. 8. 19:52
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy a wifi és a gps annyival jobban megterhelné az akksit, bár ki tudja...

Szerintem nem hiába olcsóbb ennyivel a fuji, persze, a márkád fizeted meg, de azért egy canon objektívvel többre mész meg egy leica-val mint egy fuji-val, bár annyira nem értek hozzá.:)

De közben részemről változtak a dolgok, és lehet hogy egy panasonic lumix tz30 lesz ebből az egészből, de tényleg nagyon tanácstalan vagyok.:)

Amúgy kár, hogy az sx280-nál nincs olyan kékben gép, mint az sx270-nél...:)

2014. júl. 9. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:

na ez 135 ezer :D

[link]

Meg 80-90%-ban ugyanaz, mint a SX270/SX280/F770

Hát igen, ha minden igaz SX280-nál fekete, piros van, ahogy látom...

A Wifi, GPS mindenképpen szívja az aksit valamennyire, de ha ki van kapcsolva, akkor szerintem teljesen mindegy

Nem olyan rossz márka a Fuji sem, nekem ami most van ez a 2. FUJI gép, csak ez kicsit gyenge tudású :D de 22 ezer Ft-ért ilyen járt

2014. júl. 9. 18:16
 19/19 A kérdező kommentje:

Esetleg induláskor volt annyi, mert már nagyon nem is lehet kapni, 2012 körül jött ki ez a gép, csak egy ismerősöm megválna tőle kb 50-ért.

Tulajdonképpen igen, majdhogy nem ugyanazokat a funkciókat vonultatja fel mint a canon. Az sx280-nál a piros nagyon nem jön be, igazán lehetett volna a fekete mellé egy szürke szín mondjuk.:) A wifi meg a gps csak egy plusz funkció, ha akarod, bármikor jól jöhet, viszont ha nincs használatban akkor tény, nem szívja az akksit jobban.

Hát nem tudom, nekem is volt fujim, én nagyon nem voltam megelégedve vele.:)

2014. júl. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!