Canon EOS 1100D/Finepix S7000?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy hosszabb utazásra készülök, és erősen gondolkodtam azon, hogy veszek egy új fényképezőt. Jelenleg egy Finepix S7000-m van, de gondoltam átválthatnék tükörreflexesre, itt pedig a belépő Canon jött számításba. Mivel leginkább állatokat szeretnék fotózni/akár mozgásban lévőket is, illetve néhánynál a makró is játszik, nem tudom, hogy melyik gépre lehetne jobban számítani, és, hogy valóban megérné-e egy 1100D-re kiadni a pénzt, úgy, hogy jelenleg csak, még ha kit-ben is venném meg, alapfelszereltsége lenne (sem makrólencse sem egyéb kiegészítő ezeken felül, csak a 18-55 mm DCIII), mert nem lenne rá forrásom. Azt is tudom, hogy a legrövidebb záridő tekintetében az EOS 1/4000, még a Finepix 1/10000, viszont a fókusza utóbbinak elég gyenge. Szerintetek mi lenne az alkalmasabb a fent nevezett célra?2014. ápr. 1. 15:26
1/1 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek ilyen Canon van, de meg van vele elégedve, jó gép, a képek is jók...
Záridőt tekintve 1/4000 szerintem simán jó... Amúgy is csak szélsőséges esetekben van ez kihasználva, pl: Forma1-es autók fotózásakor
Fujinál sokkal jobb ez a gép! Már csak a szenzornál is óriási a különbség... Később, meg vehetsz rá obikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!