Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a barátnőm...

Hogyan értessem meg a barátnőmmel, hogy nem ihatok? (buliban)

Figyelt kérdés

Néhány hónapja antibiotikumot kell szednem egy betegségemre és emiatt nem szabad alkoholt innom. Egy barátnőm akivel szoktam bulizni járni ezt egyszerűen nem érti meg, mert hogy szerinte ennyi simán belefér és akkor az este folyamán meg meg is sértődik, hogy elrontom a bulit... (Mondjuk ami igaz, az igaz, elég gátlásos vagyok, mindig kell egy kis valami, hogy "fellazuljak")

Viszont más barátom meg meg tudja érteni, akkor ő miért nem? Hogy magyarázzam el neki?

2009. dec. 30. 22:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsánat ez kimaradt: lány vagyok és 18 éves
2009. dec. 30. 22:51
 2/5 anonim válasza:

Ne foglalkozz mások véleményével! Ha eldöntötted, hogy nem iszol, mert veszélyesnek tartod, akkor kész, ez van.

Próbálj ellazulni és gátlástalanná (na jó, annyira nem muszáj :D) válni pia nélkül is, akkor valszeg senkit nem fog érdekelni, hogy te nem iszol.

Ha annyira nehéz ez, akkor ne menj el (velük) bulizni.

2009. dec. 31. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem akarom ezért elveszíteni a barátságát... az meg mégis milyen hogy ezért képes megsértődni? Nem értem őt... én meg nem nagyon tudok nemet mondani az a baj, mert nincs sok barátom, inkább úgy teszek, mintha innék.
2009. dec. 31. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj így is "laza" lenni, élvezd a bulit.
2009. dec. 31. 12:49
 5/5 anonim válasza:
én most egy hasonló esetben vok... a bnőmnél szilvesztereznék, de a szüleim nem engettek el, és ezért a bvnőm megsértődött! de ezért?? könyörgöm, nem tehetek róla! én is vártam...de ez van.. erre ő megutált ...:( L/15
2009. dec. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!