Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Meg tudná valaki fogalmazni,...

Meg tudná valaki fogalmazni, hogy a tanulság ebben a "mesében" akkor tulajdonképpen?

Figyelt kérdés

Volt egyszer messziföldön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy

szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó

partján, környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy

békát.

A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta:

- Ó, csodálatos

hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha

megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám,

összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt,

ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt

örökké hálás és boldog lehetnél!

Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén fehérboros

hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott, magában

elmosolyodva így szólt:

- Hát, én kur_ára nem így gondolom!

2009. dec. 29. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A programozó megy haza éjjel egykor részegen a munkahelyéről az albérletébe. Egyszer csak elé veti magát egy kicsi béka.

Mivel nem sikerül elsőre ráugrania a kis jószágra, a béka gyorsan kiabálni kezd:

- Programozó! Programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka változtatott át! Csókolj meg, akkor visszaváltozom, és már mint bűbájos királylány megcsókollak!

- Hö-hö. - mondta a programozó, és zsebre tette a békát.

A 4-es villamoson egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi:

- Programozó! Programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királyleánnyá változom, utána egy egész hétig azt csinálsz velem, amit akarsz!

- Hö-hö. - és zsebre teszi.

Hazaér, megint érzi, hogy mocorog a béka.

- Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királyleánnyá, és egy álló hétig minden kívánságod teljesítsem?

- Tudod, királylány, rengeteg a munkám, stresszben élek, alig vagyok otthon, egy királylány púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka - hö-hö - az cool!

2009. dec. 29. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:

ááá ez nagyon jó. lol. XD

de nem ezt kérdeztem. :P

2009. dec. 30. 16:01
 3/3 anonim válasza:

Nagyon nagy a kérdésben lévő mese:D A királylányok sem a régiek manapság.... Cs@sznek főzni meg mosni egy naplopó hercegnek és közben az anyós baromságait hallgatni:D

Ez aztán a modern mese. Megkérdezhetem honnan van?

2010. febr. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!