F. E. A. R tulajdonképpen miről szól?
Engem leginkább Alma érdekelne.Amit tudni lehet róla az jól esne (:.Ja és az ilyen Projekteket tudom.
Fear 3-végén tulajdonképpen meghal Alma ?És tényleg Becket-től terhes ? Valaki magyarázza el !(Játszottam velük).
Nekem úgy mesélte a haverom hogy az a szellem aki mindig felvillan Alma úgy hívják.Akivel vagy karakter annak az anyja az Alma és valamiért kísérti.
Ha végigviszed az első részt a végén ledobnak egy atombombát és egy helikopterrel menekültök el, majd amikor minden lenyugodott kivillan Alma feje a repülőgép alján. Ennyit tudok mondani :D
Igen elvileg Alma megerőszakólya Becket-et.(Szegény hapi, én nem lettem volna a helyében)
Kettő:
Aha értem.
Fear 3-végén tulajdonképpen meghal Alma ?
Alma-nak valami képessége van nem ? Mert HA jól tudom akkor már 6 évesen szült.(persze kómában).Harlan Wade őőő fear3-ban miért lesz szörny ?
Hát nekem a Pointman.Fettel szerintem is undorító volt.De nem értem ,hogy miért "tépi" szét..Ráadásul akkor TÉNYLEG meghal.Mert szerintem a GOOD befejezésnél csak eltűnik egy "időre".(Aztán vissza jön és mindenkit megöööööööööööl.XD ).
Amúgy ALMA érzelmi szálakat érzett Becket iránt nem ?
Igen, Becket különleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!