Idősebbek, melyik évek voltak a legbulisabbak, legmozgalmasabbak, legértékesebbek az életetekben, melyikeket kell nagyon meghúzni házasság előtt?
Én 20 éves koromban kezdtem el aktívan bulizni, előtte nem nagyon jártam el. Nem voltam korlátozva szüleim is mondták miért nem megyek. Egyszerűen nem voltam az a bulizós.
Aztán 98 ba amikor 20 éves lettem akkor kezdtem el eljárni a kollégáimmal, mert akkor már dolgoztam. Akkor volt először barátnőm is.
Én 30 éves koromig tomboltam 25-27 évesen nem mert akkor nagy baleset után sokáig lábadoztam, rengeteg műtéttel meg minden, de akkor is barátaim, az akkori kedvesem végig velem voltak. Aztán mivel mindenki házasodott, meg mindenki már babázni kezdett az időre már ezek kihűltek, néha néha összeültünk iszogatni valakinél és ennyi.
Emlékszem hogy 2006-ba egyedül mentem el valami koncertre. Nem tudom már kik voltak, én úgy voltam vele hogy megyek. Akkor ismertem meg a jelenlegi páromat, pontosabban már a feleségem, ő akkor volt 18 éves.
Valahogy összeillettünk, elkezdtünk szórakozni, éltük az életünk, aztán 2009-be megszületett a kislányunk, és onnantól egy új fejezet kezdődött meg az életünkbe. Én nagyon boldog voltam, nagyon szerettem azt az időt amikor babázhattam a párommal, akkor még nem voltuk házasok. Mi most másfél éve kezdtünk el újra picit szórakozgatni, 2-3 hetente eljárunk erre arra, ilyen laza kis bulikba, semmi extra, nem igényeljük a nagy társaságot. Meg ugye nagyon jó életünk van, mindkettőnknek jó állása van pedig nekem csak egy szakmunkásom van, na meg 3 éve csináltam meg az érettségit, mert az előrelépésemhez kellett. A feleségem is most fogja befejezni a diplomáját, ami a munkájához kellene, hogy még feljebb tudjon lépni.
De jó minden, a szüleinktől is sokat kaptunk, nagyon sokat, a nulláról indultunk. Amint kiderült hogy babát vár, egy percig sem gondolkoztunk azon mi legyen. Az első pár hónapban szülés után még a szüleimnél laktunk, aztán összefogva vettünk egy lepukkant házat itt a városba és azt rendbe hoztuk, hihetetlen nagy munkánk volt vele, és még most sincs teljesen kész, de már nagyon igényes és lakható. Csak néhány apróság van amit még csinálni kell, de az részlet kérdése.
Igazából mindegy mikor tombolja ki magát az ember. Nincs korhoz kötve. Öcsém 16-19 évesen kitombolta magát, bár még nincs barátnője, meg gyereke ő most lesz 24 éves, de úgy van vele hogy most dolgozik, spórol a jövőjére, mivel kifogott egy jó munkalehetőséget, plusz vállalkozik is tehát ő mondta hogy most ameddig lehet építi a jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!