Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vannak olyan 20 év alatti...

Vannak olyan 20 év alatti személyek akik lelkesednek az irodalomért?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék,hogy mennyi fiatal lelkesedik az irodalomért,olvas önakaratból verseket,novellákat,szépirodalmi regényeket,esetleg alkot vagy próbál alkotni valamit.

Olyanok is írjanak akik kedvelik az irodalmat,irodalom órákat,de szabadidejükben nem különösképpen foglalkoznak vele :) Mikor kezdett el titeket érdekelni az irodalom?

Nemet és kort is írjatok,köszönöm szépen :)

2014. máj. 4. 20:23
 1/7 Warren Scott ***** válasza:

Sajnos már nem vagyok 20 alatt, de 14 éves koromtól érdekel az írás és folyamatosan próbálkozom vele. Olvasni pedig szinte mindig olvasok ha akad egy szabad percem.

34/f

2014. máj. 5. 09:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát ez eddigi eredmények alapján nem túl biztató :/

ezekszerint tényleg "más" beállítottságú az én generációm..

Köszönöm a választ kedves válaszadó :) ment a zöld mancs

2014. máj. 5. 18:54
 3/7 Alixa válasza:
Én szeretek verseket tanulni ,olvasok régi és modern könyveket.Pár hónapja ezelőtt pedig megpróbálkoztam regénnyel is amit a barátnőm fainnak tartott és mondta hogy folytassam.Szóval 15 éves vagyok és 14 éves koromtól érdekel az irodalom.Lány vagyok. :D
2014. máj. 6. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Először is, szögezzük le mit értünk irodalom alatt. Azt, hogy valaki szeret jó, izgalmas regényeket, és szép verseket olvasni, VAGY azért rajong, amit az iskolákban nyomnak irodalomóra címén? Illik különbéget tenni a kettő között szerintem. Én kedvelem a jó regényeket. A verseket csak akkor, ha érthetően vannak megfogalmazva, nem kell őket hússzor végig olvasni, hogy valamit felfogjak belőle. Önmagam szórakoztatására csinálom ezt. De ha lenyomják a torkomon, és még értelmetlen, belemagyarázott dolgokat is mellétesznek, akkor az már visszataszító számomra.
2014. máj. 6. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:

3# nagyon örülök,hogy nem vagyok egyedül,persze tudom,hogy léteznek,de ezért ha csak egyel több is van akkor az már megnyugtat valamelyest :)

Utolsó,igen,ebben is teljesen egyetértek.Nagyon sokban függ a tanár hozzállásától és a tanítási képességeitől,hogy a diáknak,meg tetszik-e magában az irodalom vagy nem.A kérdésemben nem akartam különbséget tenni,hogy órai vagy nem órai,csak kíváncsi voltam,hogy van-e és ha igen akkor mennyi olyan fiatal van akit valamelyest érdekel az irodalom bármilyen formája,hiszen akármilyen is,de művelődik vele.

Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld mancs :)

2014. máj. 6. 22:10
 6/7 anonim válasza:
Én teljes mértékben oda vagyok az irodalomért!:)Akkor szerettem igazán bele, amikor 6-ban kaptunk egy jó magyar tanárt, aki által én és az irodalom örökre összekovácsolódtunk.:)Személy szerint szeretem a tanórákat és a saját szórakozásból olvasott műveket,elemzéseket, mindent. Saját műveket írni én is próbáltam, de most már csak ritkábban és csak magamnak írogatok.
2014. máj. 15. 16:24
 7/7 anonim válasza:
Bocsi 16/L ez lemaradt.
2014. máj. 15. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!