Vannak olyan 20 év alatti személyek akik lelkesednek az irodalomért?
Kíváncsi lennék,hogy mennyi fiatal lelkesedik az irodalomért,olvas önakaratból verseket,novellákat,szépirodalmi regényeket,esetleg alkot vagy próbál alkotni valamit.
Olyanok is írjanak akik kedvelik az irodalmat,irodalom órákat,de szabadidejükben nem különösképpen foglalkoznak vele :) Mikor kezdett el titeket érdekelni az irodalom?
Nemet és kort is írjatok,köszönöm szépen :)
Sajnos már nem vagyok 20 alatt, de 14 éves koromtól érdekel az írás és folyamatosan próbálkozom vele. Olvasni pedig szinte mindig olvasok ha akad egy szabad percem.
34/f
Hát ez eddigi eredmények alapján nem túl biztató :/
ezekszerint tényleg "más" beállítottságú az én generációm..
Köszönöm a választ kedves válaszadó :) ment a zöld mancs
3# nagyon örülök,hogy nem vagyok egyedül,persze tudom,hogy léteznek,de ezért ha csak egyel több is van akkor az már megnyugtat valamelyest :)
Utolsó,igen,ebben is teljesen egyetértek.Nagyon sokban függ a tanár hozzállásától és a tanítási képességeitől,hogy a diáknak,meg tetszik-e magában az irodalom vagy nem.A kérdésemben nem akartam különbséget tenni,hogy órai vagy nem órai,csak kíváncsi voltam,hogy van-e és ha igen akkor mennyi olyan fiatal van akit valamelyest érdekel az irodalom bármilyen formája,hiszen akármilyen is,de művelődik vele.
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld mancs :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!