Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz egyedül...

Szerintetek gáz egyedül bulizni menni?

Figyelt kérdés
Semmi kedvem megint egyedül lenni, tévézni, aludni, olyankor amikor mások buliznak, jól érzik magukat, vágyom én is a szórakozásra, de a barátnőm a hapsijával lesz. Már gondoltam rá, hogy egyedül menjek el szórakozni, aztán majd lesz valahogy... de hát még gyűjtöm a bátorságot... és hát hová mehetnék el egyedül Bp-en? 31/L
2009. dec. 26. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elmennék beülnék egy teaházba vagy valahova iszogatnék egy kicsit ennék egy sütit(bár most karácsony van gondolom a legtöbben teletömték vele a fejüket)nézelődnék. Bulizni nem mennék el egyedül mert az úgy nem olyan jó. Nincs kivel megbeszélni hogy ki hogy néz ki, táncolni se jó egyedül szóval az ilyen pörgősebb helyeket hanyagolnám.
2009. dec. 26. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmennék egyedül. Valami utcabált javasolnék ahová csak odakeverednek az emberek.
2009. dec. 26. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ezt felejtsd el! Én azt javaslom igyál meg egy pohár bort és indulj útnak. Rengeteg szilveszteri buli lesz Budapesten, itt nézz körül: [link]

Írj össze párat, ami szimpatikus, így, ha nem tetszik ahova először mentél még mindig átmehetsz máshová. Jó bulizást, én támogatom az ötleted!:)

2009. dec. 26. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én tuti elindulnék egyedül! Legalább te döntöd el hová mész :) Ráadásul nyugodtan szerezhetsz új ismerősöket, esetleg egy pasit :P
2009. dec. 26. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Húú, köszi! Teljesen feldobódtam a válaszoktól! Bátraké a szerencse! :))
2009. dec. 27. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Na, elmentél?:D Milyen volt? meséééélj :)
2010. jan. 6. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem sikerült a bátorságpróba, mert lebetegedtem... :((

De azóta már edzettem, mert egyedül beültem egy helyre kávézni :))

2010. jan. 8. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!