A netcelebeknek honnan van ennyi pénzük? Nem a fiatalabb korosztályra gondolok, hanem például Kerekes Beáta, Michelle Dorina stb.
Hagyjuk már, hogy család....
Eleinte az apja pénzelte, de most már megkeresi magának!
A válasz valamilyen szinten benne van a következő linkekben...
Ha az én lányomról írnának ilyet, elsüllyednék szégyenemben !
Tuti kitagadnám, mivel nem hiszem, hogy azért adott meg neki az apja mindent, hogy ilyen cikkeket olvasson róla!
Itthon van! Volt amikor "dolgozni" :) volt, és megszüntette az facebookjat Úgy hallottam szerepelni fog az édenhotelben!
A facebookjat inaktiválni szokta. Szerintem van mit takargatnia, azért! :)
A fejbelövés nem jó ötlet! :) Annyit kapsz érte, mint egy rendes emberért! :) :)
Egyébként tényleg szégyen ez a csaj. Nem tudom, a családja még hogy tűri el. Vagy ők esetleg nem tudják, hogy mit művel ! A szülők képesek elhinni mindent, az "egyszem" gyereküknek. Gondolom bead valami mesét. Nem látják a fától az erdőt. Elfogult szülők, csak akkor fognak észhez térni talán, ha rájönnek, hogy az orruknál fogva lettek vezetve. De ez már legyen az ő gondjuk! :) :) Az én gyerekem még kicsi, de nem vagyok elfogult. Tisztában vagyok vele, hogy szabályok között kell tartani, hogy ne ilyen ember váljon belőle, mint akiről éppen szó van. Én szégyellném, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!