Helyre lehet még hozni a nyaram? Hogyan?
Figyelt kérdés
Ez a nyár amilyen jónak indult olyan rossz lett.Úgyvolt h szinte mindig lesz programom vagy a pasimmal vagy a bnőimmel.Ebből az lett, hogy a pasimmal idáig 2napot töltöttünk együtt,a bnőimmel 2szer taliztunk(máshol laknak)egész nap ülök a szobámban és tvzek, vagy néha-néha edzek.még van 1hónapom a szünetből és jó lenne vmi emlékezeteset tenni.de mégis mit?SEGÍTSETEK!!!tiszta depis vagyok:(2008. júl. 26. 16:15
1/4 anonim válasza:
Üdv a világomban :D eddig egyszer találkoztam barátokkal a nyár folyamán, azóta itthon vagyok, unalmas bizony.
Talán elmehetnél valami fesztiválra, pl Sziget, az jó buli szokott lenni.
2/4 anonim válasza:
Én tudod mivel dobtam fel a nyaramat?
Kijárok a lovardába.Amikor kint vagyok lovagolok,összegyült ott egy csomó barát és egész nap elhülyülünk,pletykálunk este meg megyek haza.
Ha nem járnék ki marha unalmas lenne a napom mert akor csak a TV előtt gubbasztanék.Így meg a lovaglást is élvezem mikor ott vágtázok a hatalmas legelőn :)
3/4 anonim válasza:
Menjetek el segíteni egy közhasznú szervezethez, vagy állatmenhelyre...hasznosabb mint a tv és sok - sok új embert is megismerhettek és rengeteg erőt, élményt ad..garantáltan emlékezetes lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!