Nagyon szar a hangom?
Figyelt kérdés
Nyáron járni fogok énektanárhoz, hogy fejlesszem.
https://www.youtube.com/watch?v=OX4UNDTjNig
https://www.youtube.com/watch?v=NSohI3y31ks
ÉS NAGYON SZÉPEN KÉREM BUNKÓK NE ÍRJANAK, MERT MÁR NAGYON ELEGEM VAN BELŐLÜK!!!!!!!!!!! -.-" :@
2014. ápr. 19. 14:44
1/10 anonim válasza:
Nagyon remeg a hangod, nekem nem tetszik.
2/10 HUNarcher válasza:
nem olyan rossz a hangod normál hangszínen, de a magas hangokkal baj van, szerintem jó ötlet az énektanár
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat
2014. ápr. 19. 15:13
4/10 anonim válasza:
Az előző kettő ember elmondta a lényeget, de lehet rajta csiszolni, nem kell aggódni.
5/10 A kérdező kommentje:
4-es neked is köszönöm, főleg azért, mert említetted, hogy nem kell aggódni. Jobb kedvem lett, köszönöm! Teljesen le voltam törve...:)
2014. ápr. 19. 16:56
6/10 anonim válasza:
Egymagában sem rossz a hangod, de egy énektanár profit farag belőled. Csak ereszd ki a hangod, ne sutyorogj! Amúgy jó.
7/10 anonim válasza:
Az angolod szőrnyű, és csak a végén jöttem rá, hogy ez a frozen- let it go.... Amúgy átlagos a hangod. Még énektanárral javíthatsz rajta, főleg a levegő vételen kell, lehetsz jobb de profi már nem! Amúgy hány éves vagy?
8/10 A kérdező kommentje:
13
2014. ápr. 29. 13:04
9/10 anonim válasza:
Óóóó! Hát akkor még nincs minden veszve :) Azt hittem idősebb vagy, így még azért van esélyed, csak nagyon nagyon sokat kell gyakorolnod. Amúgy is még változni fog a hangod!
Menjé el' ének tanárhoz, ha az időd, pénzetek engedi. Csak azon múlnak a dolgok, hogy mennyire veszed komolyan. Utolsó válaszadó voltam....
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. ápr. 29. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!