Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha éneklek,...

Miért van az, hogyha éneklek, tisztának és nagyon jó hangúnak hallom magam, amikor meg felveszem, borzasztó az angol kiejtésem és a hangom is szar?

Figyelt kérdés

pl. Maroon 5 - Payphone - a legmagasabb hangok is kijönnek, az még aránylag jó a felvételben is, de a többi, na meg a kiejtés, borzasztó.

Amikor angolul beszélek magamban vagy félhangosan, vagy egyáltalán angoulul éneklek, akkor meg (szerintem) fantasztikus hangom van. :)

2012. jún. 14. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is mikrofonban ocsmány hangom van. Mintha meg lennék fázva meg mintha nem is én lennék.
2012. jún. 14. 15:57
 2/2 anonim válasza:
Csak gyakorlás kérdése. A füled megszokta a saját hangot rezonanciáját, és nem veszed észre annyira például ha mélyen beszélsz. MOnjduk persze attól is függ hogy nő vagy férfi vagy, meg hogy milyen korú. Tudod ezt fejleszteni úgy, hogyha az imén említett módon felveszed, és visszahallgatod. Ne aggódj, tudom hogy elég önbizalomromboló, mikor meghallod, engem is annyiszor eltántorított xDD. Az a lényeg, hogy a visszahallottból javíts magad.
2012. jún. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!