Mi lett a mysims.hu-val? Nem róla valaki valamit?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mióta van ez így, de én tegnap óta próbálom elérni az oldalt, és folyamatosan 403-Forbidden hibaüzenetet kapok. Valaki nem tudja, hogy ez miért van, és hogy mikor lehet újra elérni a weblapot?2014. ápr. 17. 11:58
11/20 anonim válasza:
Én is úgy hallottam hogy meg fog szűnni; de például egy Sims Tale-es oldalt csinálnak, hogy azokat azért megmentsék, ne vesszen kárba a sok történet. Erről sajnos viszont nem tudok többet.
13/20 anonim válasza:
Hát engem legkevésbé sem érdekelnek a történetek, hanem az infók, hírek, képek és főleg a tippek miatt szerettem. Tudja valaki miért szűnik meg az oldal?
14/20 anonim válasza:
Mert már nincs idő/pénz/ember a fenntartásához.
15/20 dorcsuu válasza:
Nem, nem erről van szó, egyszerűen nem tudták összeegyeztetni a munkájukat, a magánéletüket, és az oldalt. Valamit ki kellett iktatniuk, mert ez így túl sok volt nekik.
16/20 anonim válasza:
Jaj én is most kerestem az oldalt, de nem jött be. Kár érte, tényleg nagyon "simvonalas" oldal volt, egyszerűen imádtam böngészni rajta. :(
19/20 Koczur Adrián válasza:
Miért van ez, nem képesek összetartani, hogy folyton 503 (most nem) de folyton kiesik, nem összetartók, ha valami baj van akkor nem rendezik, hanem rögtön törlik. :P Ilyeneket! De láttam Galaxia akit legalább érdekel az oldal, ő a Tippeket, Barkácstippeket és Gyik-ot újra elmentette a tippeket, legalább ő akit érdekel.
20/20 anonim válasza:
szupervigyor.ddsi.hu/szupervigyor/www.mysims.hu/tipp-tar-menu.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!