Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi lett a mysims.hu-val? Nem...

Mi lett a mysims.hu-val? Nem róla valaki valamit?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mióta van ez így, de én tegnap óta próbálom elérni az oldalt, és folyamatosan 403-Forbidden hibaüzenetet kapok. Valaki nem tudja, hogy ez miért van, és hogy mikor lehet újra elérni a weblapot?

#internet #Sims #My Sims #403-forbidden
2014. ápr. 17. 11:58
1 2
 1/20 anonim válasza:
Engem is érdekelne, de én már régebb óta nem tudom elérni, és nem értem mi történt vele, de nagyon remélem, hogy nem szűnt meg.
2014. ápr. 17. 13:43
 2/20 anonim ***** válasza:

Én sem tudom mi tortént,nekem sem indul el.

Remélem nemsokára ujra élni fog az oldal.

2014. ápr. 17. 15:40
 3/20 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak én jártam így hogy 403 FORBIDEN hibát kapok gondoltam ma felnézek rá hogy mi a helyzet a sims 4-el és valamiert ezt írja gondoltam biztos a net rosz de nem hát nem tom mi let vele de remélem jó lesz mert kezdőknek nagyon sok minden fent volt
2014. ápr. 19. 19:14
 4/20 anonim ***** válasza:

A facebookon ezt írták:

Kedves Látogatóink!

Sajnos váratlan probléma miatt leállni kényszerültünk. Remélhetőleg sikerül hamarosan megoldást találunk és 1-2 napon belül ismét működhet az oldalunk. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.

2014. ápr. 20. 15:51
 5/20 dorcsuu ***** válasza:
Nekem már egy hete ezt nyomja. ://
2014. ápr. 24. 15:01
 6/20 anonim ***** válasza:
Már elérheto.De szeptemberben végleg megszunik az oladl.:(:(:(:(:(:(
2014. ápr. 29. 20:34
 7/20 Koczur Adrián ***** válasza:
23%
Még most is 503! Ez nem normális! Szerintem is inkább szűnjön meg az oldal, ha ezt hajtogatja!!!!!!!!!!!!!
2014. máj. 14. 13:37
 8/20 Zsuchan ***** válasza:

Folyamatos problémák állnak fönt, azonban legutoljára kirakták hírekbe, hogy megfog szűnni az oldal. Így aki arra számít sims 4 alatt is onnan szerez tippeket és infókat sajnos azokat el, kell hogy keserítsek.

Ám hsz-ekbe volt némi ambíció pár emberbe, hogy megközelítőleg hasonló simvonalas oldalt hozzon létre mysims példájára. Hogy ezek megvalósulnak-e azt nem tudom.

2014. máj. 17. 02:40
 9/20 anonim válasza:
Igen, a mysims.hu meg fog szűnni, viszont, ha jól tudom, a mostani leállásnak nincs köze a megszűnéshez...
2014. máj. 21. 13:15
 10/20 anonim ***** válasza:
Még mindig 403....
2014. máj. 31. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!