Mi lett a mysims.hu-val? Nem róla valaki valamit?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mióta van ez így, de én tegnap óta próbálom elérni az oldalt, és folyamatosan 403-Forbidden hibaüzenetet kapok. Valaki nem tudja, hogy ez miért van, és hogy mikor lehet újra elérni a weblapot?2014. ápr. 17. 11:58
1/20 anonim válasza:
Engem is érdekelne, de én már régebb óta nem tudom elérni, és nem értem mi történt vele, de nagyon remélem, hogy nem szűnt meg.
2/20 anonim válasza:
Én sem tudom mi tortént,nekem sem indul el.
Remélem nemsokára ujra élni fog az oldal.
3/20 anonim válasza:
Azt hittem csak én jártam így hogy 403 FORBIDEN hibát kapok gondoltam ma felnézek rá hogy mi a helyzet a sims 4-el és valamiert ezt írja gondoltam biztos a net rosz de nem hát nem tom mi let vele de remélem jó lesz mert kezdőknek nagyon sok minden fent volt
4/20 anonim válasza:
A facebookon ezt írták:
Kedves Látogatóink!
Sajnos váratlan probléma miatt leállni kényszerültünk. Remélhetőleg sikerül hamarosan megoldást találunk és 1-2 napon belül ismét működhet az oldalunk. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.
5/20 dorcsuu válasza:
Nekem már egy hete ezt nyomja. ://
6/20 anonim válasza:
Már elérheto.De szeptemberben végleg megszunik az oladl.:(:(:(:(:(:(
7/20 Koczur Adrián válasza:
Még most is 503! Ez nem normális! Szerintem is inkább szűnjön meg az oldal, ha ezt hajtogatja!!!!!!!!!!!!!
8/20 Zsuchan válasza:
Folyamatos problémák állnak fönt, azonban legutoljára kirakták hírekbe, hogy megfog szűnni az oldal. Így aki arra számít sims 4 alatt is onnan szerez tippeket és infókat sajnos azokat el, kell hogy keserítsek.
Ám hsz-ekbe volt némi ambíció pár emberbe, hogy megközelítőleg hasonló simvonalas oldalt hozzon létre mysims példájára. Hogy ezek megvalósulnak-e azt nem tudom.
9/20 anonim válasza:
Igen, a mysims.hu meg fog szűnni, viszont, ha jól tudom, a mostani leállásnak nincs köze a megszűnéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!