Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Törj az égig tarts ki végig...

Törj az égig tarts ki végig jön a nagy sztárforradalom?!

Figyelt kérdés

Sziasztok ! mostmár tényleg belefogok húzni ! Egy cél egy tét egy álom ha törik ha szakad valóra váltom ! belefáradtam borzasztó volt.. kirugtak az énekkarrol mert rossz hangom volt.. Ez másodikban volt alsóban. anyira bántott a dolog hetekig bõgtem ! negyedikben ujra jelentkeztem akkor visszavettek volt egy éneklõs elõadás a suliban háttér énekes voltam..mindig egy csaj énekelt minden fõszerepet..na de ez semmi ! oda jott hozzám az énektanár hogy malyd ha elkezdõdik énekeljek hallkan... A POFÁM LESZAKADT! már csak azért is a könnyeimet visszafolytva teli torokbol énekeltem ... Hónapokig szomorú voltam de rájöttem a bõgés nem megoldás malyd felálltam s folytattam ! minden szabadidõmben énekeltem,énekeltem,énekeltem.. malyd volt egy osztálytársamnak szülinapi bulija es kareokeztunk is mindenki Selena Gomezt meg

Hannah Montanat énekelt én meg Balalaikát Koharu Kusumitol (Kilari) ( mar evekkel elotte sztar akartam lenni nem csak amiota kilarit lattam!!!)

es mindenki kirohogott..de nem engem ! annal rosszabb.. Kusumit.. rohogtek az eneken es dislajkoltak mert ok direcionerek meg bieberek vagy mi.. egy vilag dolt ossze bennem !!!

Itt betelt a pohar... megfogadtam ha belepusztulok is világhírû sztár leszek... minden percben énekelek zenét hallgatok utcán is énekelek !! mindenhol.. de senki sem akarja hallani a hangom... borzaszoan erzem magam dalszovegeket irtam pl itt egynek a reffrenje : Hív a szivem most mit tegyek a szerelem rabja nem leszek barmit is tegyek barmikor te melletem leszel a szivem ugy zakatol most mit tegyek ? hiv a szivem a sotet ejbe s te melletem alsz a maradek fenyben de ha kialszik az a maradek feny nem lessz mar tobb remeny .ennyi ezt 10 eves koromban irtam meg anno a papir elveszett de ezt a reszt megjegyeztem es tavaly ujja irtam... segitseg mit tegyek ?! en ..en..en ugy erzem hogy kepes vagyok ra ! es ez minden almom !! segitseg.. mit tegyek...nem tudom 13/L

2014. ápr. 2. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,az álmok megvalósulása után néha már rá se ismerünk az álmunkra és önmagunkra sem..

Szép dolog,hogy ennyire kitartasz az álmod mellett,de fiatal vagy még(jó nem vagyok sokkal idősebb) annyi,de annyi nagy álmod lesz még.Nekem is volt rengeteg,persze most is van..Ha nem megy ne eröltesd.Én is nagyon szeretek énekelni,de hallgathatatlan hangom van de persze jó dolog,ha szomorú vagyok énekelek,ha boldog vagyok énekelek..de hát szar hangom van inkább megkímélek tőle másokat.Bár én személy szerint nem foglalkozok jelentéktelen emberek véleményére,de ha a neked fontos személyek is megmondják,hogy rossz a hangod és nem megy neked akkor azt nem azért teszik,hogy megbántsanak.Tanulj csak,fiatal vagy még nem kell csak a jövődön rágódni.Énekelj csak nyugodtan amikor úgy érzed,de ne ásd magad felesleges álmokba.

"Rossz úton jár az, aki az álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"

Ha nagyobb leszel rájössz majd mibe vagy jó de addig annyi időd van:)

Régebben én is énekes akartam lenni,aztán színész,rendező,műsorvezető és sorolhatnám még..De olyan 2-3 éve elkezdtem írni,pont annyi idősen mint te,nekem azóta ez az álmom.Szeretném,hogy jópár év múlva valaki majd úgy olvassa a könyveim,verseim,novelláim mint ahogy most én másokét..és erőt merítsenek abból amit én papírra vetettem.Bár 16 évesen ezek csak szavak,lehet,hogy nem lesz ebből semmit,szép dolog álmodozni,de nem élhetjük magunkat bele,hisz ki tudja mit hoz a holnap?:)

2014. ápr. 3. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy sikerülhet japán idollá válnod xd.

Fun fact: Selena Gomez-nek rosszabb a hangja mint az akkor 13-14 éves Kusumi-nak. Az más kérdés hogy mindkettő tele van autotune-al.

2023. márc. 1. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez mi ez 😂
2024. márc. 12. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
#2 az ezért tűnik úgy mert több hangmérnök segített rajta mint Selena Gomez-en. Mindkettő playbacket használ. Az ügynökségből ahol Kusumi volt majdnem mindenki gyerek és Kusumi volt az egyik legbénább. Remélem hallottad Aya Matsuura-t élőben énekelni, ő volt a legjobb az idolok közül, egész jó volt annak ellenére hogy idol volt, meg még néhányan, például 2006-ban amikor Kusumi elkezdte a Kilarit ott volt Ai Takahashi, vagy most Sakura Oda. A Hello Project-en kívül sehol máshol nem találsz énekelni valamennyire tudó j-pop idolokat. Ettől függetlenül az egész 25 éves története alatt az ügynökségnek egyetlen egy gyerekből sikerül végül profi énekest csinálni, Reina Tanaka kb 2016-től amikor már nem is volt idol.
2024. márc. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!