Meg en se tudom mit csinaljak. Segitene valaki?
Figyelt kérdés
Az iden lenne az elso szilveszter amit nem anyamekkal toltok.Elterveztuk hogy mi es hogy lesz anelkul hogy otthon beszamoltam volna az otletrol.Anyam nem engem mivel nem ismeri a "bandat" es felt(<--ettol megorulok -_-" )apam o azt se mondta hogy nem szabad de azt se hogy szabadna mennem.Olyant hallottam hogy esetleg emgb*szhatnak,de nem tudom mennyire igaz.egyebkent is az osztalytarsaim evek ota veluk buliznak es nem lett semmi.nyavalyogtam mar egy csomot anyamnak de viszont kicsit felek ettol a b*szos dologtol.nem hinnem hogy annyi ember kozott tortenne valami,ugyhogy inkabb mennek de nem engednek.mit mondjak a szuleimnek hogy elengedjenek? :-s (kimeljetek a hulye valaszoktol,koszi)2009. dec. 18. 19:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem először ismerd ki a bandát.. és anyukádéknak is mondd h. tök rendesek meg ilyenek..
am. hány éves vagy ?
2/6 anonim válasza:
hát, ha ilyeneket hallassz, elég rizikós...
kis pia, és máris nem tudod irányítani a dolgokat
maradj otthon szerintem
3/6 anonim válasza:
Ne menj el mert esetleg kapsz egy kis ghb-t és akár akarod akár nem meg leszel dugva.
4/6 anonim válasza:
Házibulin ghb? Nem kulturdiscoba akar menni. A korodra én is kíváncsi lennék.
5/6 anonim válasza:
bocsi... de mi az a ghb? amúgy szerintem mondd meg hogy nem fogsz inni (és tedd is azt - max éjfélkor egy korty pezsgőt) és akkor bebizonyítod hogy megbízható vagy. amúgy hány éves vagy? Csak mert én 17 leszek, és faterom velem még mindig ilyen. Anyám azért lazább, jobban megbízik bennem. A szülők ilyenek. Nem tehetsz ellenük semmit, várd megamíg leérettségizel és aztán go valahova messze ;) :D addig meg legyél jó - persze nem azt mondom hogy ki se mozdulj otthonról, mert besavanyodsz...de ne részegedj le még egy ideig és elnyered a bizalmukat. Remélem segítettem
6/6 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok es egyebkent se innek-az tudom hogy rengeteg pia lesz,de esku hogy csak egy pohar pezsgot akarok ejfelkor inni
2009. dec. 20. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!