Creepypastáról tudnivalók egy fiatal "kezdőnek"?
Ejha.Na, ember.írj privátban és felvázolom neked a helyzetet :D (Profi CP' fan vagyok , sokat tudok)
Amúgy meg első válaszoló..Én nem félek tőlük .-.
Először is.Nem ócsárolni a CP-t.Valakik kifejezetten szeretik az ilyen rémisztő dolgokat.Másodszor.Szerintem a legijesztőbb történetek a "Squidward's Sicuide"(Azaz Tunyacsáp öngyilkossága) meg a "Végtelen ház". Ezek a tipikus "befosatós" történetek közé tartoznak :D Harmadszor.Jeff,Slendy,BEN...tyhűű,három top kedvencem a CP karik közül xD Szerintem Jeff története kevésbé ijesztő,de engem megfogott.Slenderman.Hát,sokan őrültek már bele ebbe a pastába,de ez sem valós.BEN.Az ő története se valós.Én azzal szoktam szórakozni cleverboton,hogy beírom hogy "Majora's Mask" és egyből olyanokat kezd irkálni nekem vissza hogy:"You shouldn't have done that." vagy:"You've met a terrible fate,haven't you?" na ezeken én megpukkadok a röhögéstől.Amit ajánlani tudok az esetleg a "Sicuidemouse.avi".Annak a videója fent van a YouTube-on is.(bár nem tudom meddig xD) Vannak CP karakter copy-k,pl.:"Jane The Killer",vagy Slenderwoman... ezeket ne nézd meg,csak az eredeti karakterek lányváltozata.(ami engem nagyon irritál...ha valakit egyszer fiúnak találtak ki,az maradjon is fiú...)
Nagyjából ennyi.Ha kérdeznél/kérdeznétek valamit,pm-be szívesen fogadom a kérdéseket/tippeket,ha valamit elrontottam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!