Szerintetek a fiatalság mekkora része füvezik manapság?
Figyelt kérdés
Én eddig nem gondoltam, hogy sokan, de most volt egy évfolyambulink, és ott valaki hozott füvet is, és több osztálytársamról is megtudtam hogy rendszeresen szív..és én az ország egyik legjobb, eléggé elit sulijába járok, és ha már a mi sulink fele füvezik, ki nem?? 16L2014. márc. 24. 22:01
11/14 anonim válasza:
az alkohol keménydrog xd
Papám fiatal kora óta megiszik napi két pohár vörösbort,reggel meg este ezt kíséri egy felessel,és valahogy még se lett "drogos"
és ilyen a lelki függőség nem feltétlenül jobb minta fizikai.
12/14 anonim válasza:
Egy pohár vörösbornak nem túl nagy az alkoholtartalma, az még valóban nem vészes. De ha teszem azt az valami oknál fogva az amfetaminnak lenne olyan kultusza, mint az alkoholnak, lehet, hogy lehetne kapni ilyen 5% amfetamin tartalmú tablettákat és az emberek azt eszegetnék meg egy focimeccs mellé mondjuk. Kb ugyan ilyen lenne. És azt ne mond, hogy nem láttál még csatt részeg embert, vagy alkeszt. Hidd el, ezrével vannak odakinnt.
13/14 anonim válasza:
Ja és a papád nem tudja mondjuk egy hétre abbahagyni? Kérdezd csak meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!