Ti már csináltátok ezt szórakozásból a barátaitokkal?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy én vagyok-e meg a barátom egy hülye, de mások is összeszokták magukat egyik barátukkal kötöztetni?
Csak úgy szórakozásból... Mi igazán beletaposunk egymás hátába, meg egymás talpát verjük, stb... :D Azért megölni egymást nem öljük meg, meg kínzásnak se vesszük, csupán puszta szórakozás, mondom még egyszer. Nos? :)
2014. márc. 23. 20:22
2/9 A kérdező kommentje:
Elsőre egy kicsit hülyén hangzik. :)
2014. márc. 24. 13:36
3/9 anonim válasza:
Haverokkal szórakozásból megkötözitek egyikőtöket, aztán szívatjátok?
Még nem csináltam, de nem hangzik olyan betegen, mondjuk az a szívatás mértékétől függ, de egyszer lehet kipróbálnám
4/9 A kérdező kommentje:
Hát jó, rendbben. :D :D
2014. jún. 22. 16:45
5/9 anonim válasza:
Igen. Én kigejezeten imádom amikor a legjobb haverom és az unokatesóm úgy összeköt és vagy kifestik mindenféle smink, és egyéb cuccal au arcom vagy amit csak akarnak. Lehet hogy beegesen hangzik de IMÀDOM!!
6/9 anonim válasza:
Nekem is rohadtul tetszene! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez hihetetlen... Azt hittem, hogy én vagyok a barátaimmal együtt ilyen hülye, hogy ilyeneket csinálunk... :D
2014. nov. 10. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!