Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Házibulin mi volt a legnagyobb...

Házibulin mi volt a legnagyobb esemény/történés ami veletek, barátaitokkal megesett?

Figyelt kérdés

A legutóbbi buli oltári volt, össze jött minden. Ez nem fikció, már-már filmbe illik.

Volt itt minden, meg ami rányílik.

A sztori ott kezdődött, hogy pár volt osztálytársammal kitaláltuk, hogy csinálni kellene egy házibulit. Anyámék elmentek itthonról egy hétre a rokonokhoz így "szabad lett a ház" .Összeszedtem a bandát (3 srác) majd elmentünk a legközelebbi "boltba" bevásárolni, ahol vettünk 40 doboz sört, töményet, likőröket (csajok miatt) meg persze volt házi pálinkánk is dögivel. Aznap feltettem a fényképezőt tölteni (valahol megéreztem).

Anyám kifejtette, hogy ha bulit rendezek a porcelánkészletet és a többi törékeny holmit, pakoljam el a vendégszobába, hogy ne az legyen mint szokott... :) Apám nem mondott semmit, ő lélekben még mindig fiatal, a legjobb szülő akit el tudnék képzelni. Na de nem a családról akarok írni nektek.

Szóval a bevásárlás után felhívtuk az ismerősöket. Apám telefonközpontban dolgozik, így "ingyen" telefonálok egy mobilról. A fél délután azzal telt, hogy félóránként adtuk át egymásnak a telefont, hogy mindenki meghívja a haverjait, barátait. A házunk aránylag tágas, így cseperedett fel a létszám 18-ra, amiből később 24 lett (haver haverja, annak barátnője). A beugró 2000Ft volt, amit mindenki szó nélkül beadott a közösbe. Az este még visszamentünk a boltba, ahol még 40 doboz sört, ropit, kólát, narancsot, rostosat, 7 kiló kenyeret, 5 kiló sertéscombot (pörköltnek), savanyút ...stb vettünk. Az este a srácokkal megfőztünk, csináltunk hozzá 3 kiló nokedlit (elég volt leszaggatni). Majd eljött a másnap, és innen olvasható a lényeg:

Délelőtt 6:30 ... csörgetnek a kapun a rendőrök, hogy legyek szíves kifáradni, mert beszélni akarnak velem. Egy ismereten bejelentés érkezett hozzájuk, hogy egy nőt a pincében bújtatok ?!?, aki a nem tudom milyen börtönből szökött meg. Tiszti suliba járok, rendőrnek készülök, a kiérkező kollégák jó barátaim, akiket és még fél tucat rendőrt beengedtem, hogy kutassák át a házat. A nagy keresés közepette kiderült, hogy egy unatkozó 16. éves takony ráért, és az interneten olvasva egy cikket, kitalálta, hogy rám hívja a rendőröket, mivel nem hívtuk meg a bulira.

Délután ~2 óra... csörög a telefon. Egy idősebb úr kereste a lányát, mert reggel óta nem tudta elérni telefonon. Kérdeztem tőle, hogy miért tőlem próbál információt szerezni a lánya hollétéről? A válaszában kifejtette, hogy tegnap beszéltem a lányával, mikor meghívtam az ez napi házibulira. Elmagyaráztam neki, hogy este 6-tól indul a banzáj, még nem volt nálam "senki". A csapat rendőrt persze elfelejtettem említeni, a bújtatott nővel együtt. Ezután a szervező egyik barátom lefejelte a kerti csapot, ami azt eredményezte, hogy összecsuklott mint a Vörzsönykecske. Mindenáron orvoshoz akartam vinni, de nem hagyta magát. Miután megivott 2 felest, egyből jobb lett a "kedve".

Délután ~3 óra ... kaja, pia előkészítve, zene alaphangerőn (Fankadeli), várjuk a kezdést. Újra csörög a telefon. "Tiszteletem, megvannak még a nyúlketrecek?... Miére én: - Sajnálom, már eladtuk őket".

Soha nem hirdettünk nyúlketrecet, de mondom nem leszek a jó elrontója, legalább hamarabb szabadulok. Tévedtem. Olvassa vissza a számot, erre megszólal: Most nézem a tárcsázott telefonszámot, 6-os helyett 9-est ütöttem a végén. Nem is maga árulja a ketreceket. Miután megnyugodott a lelkivilága érzékeny búcsút vettem tőle, majd letettem a telefont, amit nem kapcsolhattam ki az érkező vendégek miatt.

Délután ~3:30 ... újra csörög, amire már elég mogorván mozdultam. Látom, az idős Úr hív megint. Miszerint meglett a lánya, és elnézést kér a délután 2 órai hívásáért. A végén már tegezőviszonyt alakítottunk ki, és kiderült, hogy Ferinek hívják.Ferit is meghívtuk a bulira, amire el is jött a feleségével. Persze, azért, hogy szemmel tarthassák a lányukat. Már nem emlékszem du. 4 vagy fél öt lehetett, mikor megjöttek az első vendégek. Vagyis azt hittem, hogy hozzám jöttek, de végül kiderült, hogy pár vízvezeték szerelő kereste a Honvéd utcát, mert csőtörés van egy háznál. A bődületes alkoholmennyiséget észrevették, és meghívatták magukat egy-egy felesre. Lassan már a telefonszámomat is elakarták kérni... :) Majdnem 18:00, és még sehol senki... köze egy óra múlva megjött a bagázs nagy része. Evés, ivás, muzsika, gyere ide Jucika :) Este 8-kor 2 csajt elvitt a mentő, mert totálisan kiütötték magukat. Persze még a buli előtt megvolt az alapozás. Rá egy órára Feri lányáról kiderült, hogy Márió teherbe ejtette (tiszta Maónika show), és a lány kezét megkérte leendő gyermeke apja, Márió. Aztán volt itt minden, öröm, bánat, vigadalom. Pár óra múlva, Feri és Márió összebarátkozott, nagy ivócimborák lettek. De előtte az egyik suta, magára borította anyám porcelánkészletét. Közel 23 óra lehetett, mikor apám felhívott, hogy megkérdezze mi újság idehaza. "Fasza minden..." ekkor már én sem voltam szomjas. Mivel anyám folyton ott lóg a nyakában, apám csak ennyit mondott: "biztos jó film. Ha éhesek lennétek van egy kis rágcsálnivaló a hűtőben. Anyád meg én jól érezzük magunkat, majd jövőhéten érkezünk".

Hajnalban kimentünk rotálni a sötétben, az összes kutya vonyított, minden bajuk volt. Felfedeztük még a poroltót, és a hangosbeszélőt.

Akik kitartottak velünk, azokkal másnap délután 6-7 fele megébredtünk, majd kitakarítottunk. Gyógysör, fenéket... :)

2012. dec. 14. 22:19
 1/2 anonim válasza:
elenk a fantaziad de szar kamu
2013. jan. 7. 01:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Kérj inkább az illetékes Polgármesteri hivatalban "szocpolitikát", cigány kölcsönbe, vagy puszild be a babgulyást te Proli.
2013. jan. 7. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!