Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hova menjünk osztálykirándulás...

Focifan001 kérdése:

Hova menjünk osztálykirándulásra? Fontos! (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy idén mi "szervezzük" az oszt.kirándulást. Abban az ofő is egyet értett, hogy nem kell múzeum, stb... Viszont mindenki medencés, vagy strandos helyet szeretne. 6.osztályosok vagyunk, 30 fő. Viszonylag olcsón ússzuk meg, Fejér megyétől minnél messzebb legyen, és 2 napra mennénk. Én személy szerint Siófokra gondoltam. Valószínű csak én foglalkozom ezzel, ugyanis a többiek azt hiszik, hogy majd úgy is megyünk valahova.

2014. márc. 23. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha olcsón szeretnétek menni, akkor menjetek Bánkra. Mi egy pár éve voltunk ott még a gimis osztályommal, ott van egy tó, szinte majdnem a szállás mellett. A szállás is jó, mi sütögettünk, bográcsoztunk.

Úgy emlékszem, hogy nagyon olcsón jött ki 2 napra!

2014. márc. 23. 17:30
 2/3 anonim válasza:

[link]

mi voltunk egyszer a balcsi környékén, kirándultunk sokat és egyik nap ki is mentünk a partra. nekem elég korán megjött a menzeszem, és kellemetlenül éreztem magam amikor a többiek ugráltak a vízbe én meg kinn ültem a padon. plusz biztos több lány szégyelli magát fürdőruciban. gondoljátok át ezt a strand-dolgot még egyszer....

2014. márc. 23. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Közös megegyezés alapján Orfűre megyünk. A strand dolog át volt gondolva, nagyjából ugyan ezek miatt, de mivel mindenki beleegyezett, ezért nincs probléma. A fürdőrucival az a helyzet, hogy jövőre kötelező lesz úszni járni(hetente). Ezért támogattuk leginkább a medencés dolgot, hogy hozzászokjunk, ugyanis több osztály is megy.
2014. márc. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!