Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Győriek vagyunk szerintetek...

Győriek vagyunk szerintetek hova menjünk osztálykirándulásra? 1 naposra

Figyelt kérdés
léci irjatok
2013. márc. 14. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Hmm, szeirntem Pozsony is szóbajöhet - nem tudom mivel mennétke ,hogy béreltek-e buszt, vagy vonat, de ha vonattla ,akkor rajkáig vna vonat, onnantól busz visz, gondoltam szólok, mert marha szívás ez a dolog, de sajnos ez van :/.

Aztán Veszprém, ha sokan vanak, akik még nem voltak, Pest az alap ugye, ott el lehet lenni egy napot, aztán szerintem Bécs is jó váalsztás lehet, mi is voltunk egy napot ott, nagyon jó múzeumok vannak, ráadásul sok látnivaló egymáshoz közel, egy elyen van.

Jó kirándulást!

2013. márc. 14. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyelvtanra menjetek osztálykirándulásra...
2013. márc. 14. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
oks köszi! neked meg mi a ... bajod van ??
2013. márc. 14. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én voltam egy naposon Sopronban, Visegrádon, Pesten, Sárváron és a Sobri Jóska Kalandparkban is. Mindegyiket ajánlom, főleg ha busszal mentek, akkor több helyen meg tudtok állni. :)
2013. márc. 15. 13:28
 5/5 anonim válasza:
Oxygen Adrenalin Park Mátra Sástó
2013. márc. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!