Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha lidérc lennél, mit ennél?...

Ha lidérc lennél, mit ennél? A lidércek mit ennének?

Figyelt kérdés
Regénybe kellene.

2014. márc. 22. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
A lidércek ijesztőek, mindenki fél tőlük, logikus lenne, ha félelemmel táplálkoznék.
2014. márc. 22. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Fényt.
2014. márc. 23. 12:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is fényre gondoltam, mert ezek inkább alapvetően "jó" lidércek lennének. Az emberek természetesen félnek tőlük, de csak azért, mert nem ismerik őket.
2014. márc. 23. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Álmokat/ rémálmokat. Reményt, fényt. Nem tudom de ha én lennék biztos hogy spagettit!!!! :-) Forever Spagetti!! De ba fényt esznek akkor is valami különlegeset ne sima napfényt. Pl. Csillag vagy hold fényt. Hulló csillagok fényét. Napfogyatkozás idején lévő anti fényt. ( ezért kevés és különlegey alkalom mikor táplálkoznak) ezek lehet hogy kicsit nyálasak de ezek ugrottak be!
2014. ápr. 2. 21:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez a hullócsillag-dolog tetszik! :) tényleg, az lesz, hogy ha leeseik egy hullócsillag, akkor felkerekednek és megkeresik és a fényük 77 évre ad nekik erőt.

Egyébként lesznek óriáspókjaik :DD azokon fognak "pókagolni". :D

2014. ápr. 3. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez aranyos! Sok sikert a storryhoz örűlök hogy segíthettem!
2014. ápr. 4. 06:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. ápr. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!