Melyik dohányboltban kapható ízesített cigi?
Figyelt kérdés
Nem mentolosra gondolok,hanem különlegesebbre. Még régen a Mammutnál vettem Tequila Sunrise-osat,de azon nem érződött semmi. Hallottam róla,hogy valahol van vaníliás is,ami tényleg "finom"..2014. márc. 20. 10:27
2/2 A kérdező kommentje:
:D Nem. 2 embert ismerek, akik pipáznak, mindkettő nagy pocakú, szakállas...:D Én meg nő, úgyhogy ez most nekem kicsit vicces volt. Az elektromos cigire gondoltam, de bonyolultabbnak és drágábbnak tűnik, mint amekkora dohányos vagyok, szóval csak ilyen alkalmi, szociális cigizgetésekhez keresek eszközt.
2014. márc. 22. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!