Milyen ízesített cigik vannak? Amiket szinte mindenhol lehet kapni, nem csak dohányboltban?
Figyelt kérdés
Árral, és grammal is, ha lehet. Írhattok róla saját véleményt is. Köszönöm.2009. dec. 2. 19:32
1/12 anonim válasza:
már egy éve nem dohányzok, de mikor még szívtam, megesett, h vaníliás cigit szívtam... és ugye van mentolos is, ezt sose szerettem! Árat sajnos már nem tudok mondani! a vaníliás nem volt olyan erős, de az árát annak sem tudom
2/12 anonim válasza:
ami ízesített és szinte mindenhol lehet kapni az a mentolos,mást nem nagyon fogsz találni. De a dohányboltokban van többféle ízesített cigi is. Vaniliás,Szegfűszeges,Cherrys. Én csak az utóbbi kettőt próbáltam ki. A szegfűszegest Djarum Blacknek hívják a cseresznyéset pedig Djarum Cherrynek
3/12 A kérdező kommentje:
esetleg a vaniliás márkájára nem emlékszel? mert régóta keresek vaniliás cigit...
2009. dec. 2. 19:56
4/12 anonim válasza:
nem tudom, sztem nem magyar cigi volt, vagy szlovák, vagy lengyel... fogalmam sins, nagyon rég szívtam már vaníliásat
5/12 A kérdező kommentje:
értem... azért köszi :]
2.tól kérdezném, hogy Pesten hol találok dohányboltot, ahol ki adják a cigi 17évesnek?
2009. dec. 2. 20:03
6/12 A kérdező kommentje:
*cigit
2009. dec. 2. 20:03
7/12 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok, és a második kérdésedre válaszolok! ha 17 éves vagy, sehol sem adják ki, bár vannak biztosan olyan helyek, ahol nem tartják be a szabályokat, de mostanában már ez nagyon ritka!
9/12 anonim válasza:
Én 14vagyok és így cigiztem. :D Szerintem újságárusnál vagy kisebb boltokban.
10/12 anonim válasza:
A vaniliás az Primus, van belőle Cherry Vanilia, és Fresh Vanilia. Meg van Lexingtonból is. De ez csak dohány, tölteni vagy sodorni kell belőle a cigit. 40 gramm 489 Ft, amiből kijön olyan 40-50 szál. Rendes, előre legyártott cigiből szerintem nincs vaniliás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!