Miért van az, hogy mindenhol azt lehet hallani, és tudjuk is, hogy a dohányzás káros, de nem rég sajnos voltam klinikán és láttam amit láttam.10percenként az orvosok, takarítónők stb. rohangáltak ki rágyújtani. Na hogy van ez?
Az orvos is ember és belemehet sajnos ilyen függőségekbe.
Én kórházban dolgozom évek óta, viszont az tapasztalat, hogy mikor pl. rákosok lesznek, java része önként vet véget az életének, mert tudják az egész korlefolyást. És tudják mi lesz a vége. Egy orvos is lehet kishitű és szenvedélybeteg, hisz ő is emberből van.
17:26-osnak: A cigi nem csak olyan, mint a kábítószer hanem az is.
Egyébként ahogy eddig is leírták az orvos és a nővér is ember aki el tudja dönteni mit tesz magával. Mind tudjuk mennyire káros dohányozni, nem csak az orvosok. Különbség, hogy ők azt is tudják, hogy a mindennapi életben mennyi ugyan ilyen káros behatás éri az emberi szervezetet, akaratunktól függetlenül. Következtetés: nem mi szabályozzuk az egészségi állapotunkat, akkor meg már úgy is mind1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!