Ki akarunk szökni barátnőmmel. Help?
Sziasztok!
Elterveztük barátnőmmel, hogy szeretnénk kimenni a hegyre este nézni a csillagokat, közbe kaja zene stb. De mindkettőnk szülei eléggé szigorúak és nem engednék meg. Békés hely, szóval semmi baj nem történne, de szeretnénk ott lenni egészen reggelig. Nektek volt már hasonló "őrültségetek"? :) mindketten 14 évesek vagyunk.

Már ne is haragudj, de 14 évesen egész éjjelre minek akarsz kiszökni? Értem én, hogy romantikus és milyen buli, de arra nem gondoltatok, hogy bármi történhet veletek? Elmentek úgy éjjel, mikor senki más normális ember nincs kinn, hogy egy árva lélek nem tud rólatok semmit, merre vagytok, mit csináltok? "békés hely", éjjel szerintem semmilyen hely nem békés, nem biztonságos. Bárhol felbukkanhat bárki, és ilyen időben általában nem barátkozni akarnak...
Nem csodálom, hogy szigorúak a szüleitek, kell is, ha ilyen gyerekei vannak az embernek.
Ne haragudj, komolyan, nem bántásból mondom, hidd el. Én 17 éves vagyok, nekem is vannak hasonló gondolataim, de azért reális vagyok. Lehet bennem van a hiba és én vagyok ilyen begyöpösödött hülye, de én nem tenném meg a helyetekben. Már csak azért sem, mert ki tudja, hogyan reagálnának a szülők. Esetleg hívnák a rendőröket, kerestetnének, stb. Oké, ez egy igen eltúlzott példa, de pl utána eltilthatnak titeket egymástól (ami ez esetben talán a legkevesebb lenne). Szóval ha már ajánlhatok valamit, legyen inkább az, hogy egymásnál alszotok, estig piknikeztek, megnézitek a csillagokat, majd hajnalban felkeltek és együtt végignézitek a Napfelkeltét. Már az tök romantikus, de kevésbé veszélyes.
Vigyázzatok magatokra, komolyan mondom.

Reggelig úgysem maradnátok ott, plusz nagyon fiatalok is vagytok. Sajnos tényleg az a helyzet, hogy ma már senkiben nem lehet megbízni.
Nekem egy érdekes sztorim van, talán leszűröd belőle a tanulságot magadnak. A belvárosba tartottunk, akkor 16 éves voltam/voltunk, kicsit kiakartunk ruccanni (szintén este, tapasztalatlanul). Két normálisnak tűnő ember odajött tüzet kérni, mondtam, hogy nincs, de elkezdtek egyre agresszívabbak lenni. Utána kérdezik, hogy telefon vagy ilyesmink van-e, természetesen mondom, hogy nincs, erre elkezd magyarázni, hogy dehogynem, biztosan van. Melyik zsebedben?
Mondom, ez a belvárosban volt és a főutcáról pár méterre történt. Azt mondanám a mázlinknak, hogy egy pali bringával éppen arra hajtott, megállt a néhány méterre lévő kereszteződésben és kicsit nézelődött, ahogy láttam, mintha minket is figyelt volna. Nehezen, de eltudtunk szakadni a két embertől, szerencsére a terepet is ismertünk, úgyhogy gyorsan a tempót is növeltük. Az első sarkig láttuk, hogy jönnek utánunk, de végül sikerült lerázni őket. Nem ajánlom senkinek az ilyen élményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!