Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit rajzoljak az emlékfüzetébe?

Mit rajzoljak az emlékfüzetébe?

Figyelt kérdés
Én már kinőttem az ilyesmit, mégis a múltkor egy kislány a kezembe nyomta az emlékfüzetét, hogy töltsem ki...Nem ismerem őt annyira...de hogy mondjak nemet? xD Na szóval, végre lenne egy kis időm rá, de mit rajzoljak, vagy mit csináljak?? xD vicces, jópofa ötletek kellenének, a kislány nem egy barbie-baba féle, kényes hercegnő...ha ez segít a tanácsadásban... :D köszi előre

#emlékfüzet
2014. márc. 14. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire kislány, de én a suliban ahova gyakorlatra járok, az alsósoknak mindig Mickey egeret, Plutót, Hupikéket, Hófehérke törpéi közül valakit, Mekk Eleket-szóval ilyeneket szoktam rajzolni, egy kis versike kíséretében.
2014. márc. 14. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom pontosan hány éves lehet, de kb 11-12...amúgy az ötlet jó...én is gondoltam, ha nem jut eszembe valami egyedi, valami jobb, akkor egy mesefigurát rajzolok le. Köszi a segítséget! :)
2014. márc. 14. 17:16
 3/3 anonim válasza:

hát akkor még se olyan kislány..szerintem egy női alakot valami rajzfilmeset..kb ilyet:

Ha jóól tudsz rajzolni :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeknek nagyon örülne,hisz ha szépen megrajzolod akkor nagyon jól mutat...

egyszer énis megcsináltam és nagy sikert aratott:)

ha nem tudsz jól rajzolni akkor:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

de ha embert vagy valami manga akármit szeretnél itt egy kis segítség:):

[link]

az utolsó 3 pont nem kell oda!!!

reméllem tudtam segíteni,további szép napot:))

13/l:D

2014. ápr. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!