Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan Csikszeredai...

Vannak itt olyan Csikszeredai fiuk, lanyok akik szeretik a kpopot, jpopot stb?

Figyelt kérdés
:),XD barki aki szereti az azsiai kulturat es Csikszereda kozeleben el irjon ram.Persze mas is ramirhat de vele esetleg egy talalkozot megszervezni nehezebbnek igerkezik.(es elnezest hogy ekezet nelkul irok de a telefonomon nincs ekezet :( )

2014. márc. 12. 01:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ó, te szegény, egyedül vagy Csíkszeredán az ázsiai imádatoddal? :D Én budapesti vagyok, de csak egy ilyen ismerősöm van, szóval nekem sem könnyű a sorsom. :D Egyébként meg: imádom Csíkszeredát! :D Voltunk ott a nyáron...nagyon cuki kis hely! :)

Amúgy bocsi, hogy nem arra válaszoltam, amit kérdeztél, de arra nyilván nem is tudok. Azért sok sikert!! :)

2014. okt. 3. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm már szerencsére elég sok embert ismerek a környékemről aki szereti,(párat még meg is "fertőztem")XD sőt még osztálytársam is van. X)

Én már megszoktam :) Majd ha jössz Csíkszeredába és van kedved szólj és szívesen "körbevezetlek" . ˇ-ˇ :D

Amúgy én ismerek pár olyan " Ázsiát" imádó lányt aki Budapest környékén lakik. :)

2014. okt. 5. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Csíkszereda közelèben lakom. Na jó nem èpp, mert maros megyèben lakok, de sokszor járunk arrafele. :D és persze Kpopper vagyok <3 Kpop forever <3 Koreai forever <3 Ázsia forever<3

Èn is fertőztem meg pár embert a közelemben, olyant is aki azt mondta h utalja ezeket a zeneket, most meg ő is hallgatja. Sőt èn mèg fiút is 'fertőztem meg' :)).

Egyèbkènt egy vicces törtènet, hogy ràvettem az egyik menő fiút a suliból, hogy táncoljon el velem egy koreográfiát. Girls Day~Something. Képzelheted milyen vicces volt :)))

Na mindegy elèggé eltèrtem. Ha gondolod írj privàtban :)

2015. febr. 8. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!