Ha azt mondom, Disney, mi jut eszedbe?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 15:50
22/26 anonim válasza:
Oroszlánkirály, Pocahontas és a Macskarisztokraták.
Örülök, hogy amikor kicsi voltam, még ezek jelentették a Disneyt, nem a hánámotána meg a háesemegykettőháromnégy.
23/26 anonim válasza:
A BELEVALÓLEGÉNY (MickeyMouse)
24/26 anonim válasza:
21:12! Nem "Beverly", hanem "Waverly", de mindegy. Amúgy nekem is a Disney csatornás sorozatok jutnak róla eszembe - sajnos -, nem a klasszikusok...:(
25/26 anonim válasza:
Nekem Aladdin ( de abból is inkább a sorozat,amit nagyon régen a tv-ben adtak =) )
meg a Kis hableány,és Csipkerózsika,Micimackó
Csip és Dale..Kacsamesék..meg Goofy és Pete ,és mindkettőnek van gyereke,és szomszédok..nem udom a címét:D
26/26 anonim válasza:
Legelsőnek kellenesen megborzongtam,beugrott egy kép Esmeraldáról amikor a templomban énekel,egy Pocahontasról mikor a vad vizeken siklik,eszembe jutott hogy mennyire szívszaggatóan szép volt a Toy Story 3. vége,hogy Mulan milyen ügyesen verte el Attilát,hogy mennyire bírtam a jelenetet mikor a többi törp bedobta Morgót a vízbe és erőszakkal megfürdették,hogy mennyit sírtam a Bambin meg a Dumbón,és még sok más:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!