Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyek azok a reklámok (tv,...

Melyek azok a reklámok (tv, rádió), amelyektől falra tudnál mászni?

Figyelt kérdés

A Kossuth rádióban szokott menni újabban egy reklám, amitől ki tudnék szaladni a világból. Egy csaj győzködi a pasiját, hogy vegyen neki autót:

- Mikor veszel autót?

- Tudod pintyőkém, a recesszió...

- Kit érdekel a szecesszió? Nekem most kell autó!

- ...

És az a nyafogó, tipikus h.p. cicababa stílus. A "papamaci" helyében úgy kivágnám a "pintyőkét", hogy kiesne az összes tolla. Újabban kikapcsolom a rádiót, ha elkezdik :)

Neked is van ilyen "kedvenc" reklámod?

2009. dec. 14. 01:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
10:43 as,meg nagyapadban valahol:))
2009. dec. 14. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:

a rádióban a kobralginos reklámtól, tévében az omlósz csirkétől, az emesés reklámokról, a rejtett foltos reklámtól, a hüvelygombás reklámtól, az egerszegi danette reklámtól és gyakorlatilag mindentől:D

amik tetszenek azok a régi sportszeletes reklámok, a raifaisen reklámai meg az az állatorvosos.

2009. dec. 14. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is a tudd meg mostra szavazok

Meg az a hülye csengőhang amibe a macska nyávog.. NyauNyauNyauNyau Nyau Nyau Nyau.. Olyankor szoktam nekivágni a tw-nek azt ami éppen a kezemben van.. xD

2009. dec. 14. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj, a tudd meg most tényleg viszi a pálmát. Egyszerűen borzalom!

Tessék, aki még nem látta volna a Macskadalt:

http://www.youtube.com/watch?v=N0LP6RgGOvA

2009. dec. 14. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
"Boldog Karacsonyt! Es a fuled erjen a bokadig!!!" Jeeeeeez:|:|:| Nah ettol tenyleg a falra maszok:|:|:|
2009. dec. 14. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!