Melyek azok a reklámok (tv, rádió), amelyektől falra tudnál mászni?
A Kossuth rádióban szokott menni újabban egy reklám, amitől ki tudnék szaladni a világból. Egy csaj győzködi a pasiját, hogy vegyen neki autót:
- Mikor veszel autót?
- Tudod pintyőkém, a recesszió...
- Kit érdekel a szecesszió? Nekem most kell autó!
- ...
És az a nyafogó, tipikus h.p. cicababa stílus. A "papamaci" helyében úgy kivágnám a "pintyőkét", hogy kiesne az összes tolla. Újabban kikapcsolom a rádiót, ha elkezdik :)
Neked is van ilyen "kedvenc" reklámod?
Nem nézek televíziót, talán pont a reklámok miatt. Bár az utóbbi időben rájöttem, hogy egy dolog van, ami rosszabb a TV reklámoknál. A rádió reklámok.
Igazából azoktól mászok falra, ahol egy életszerű párbeszédet próbálnak létrehozni, amiben a saját terméküket ajnározzák és valami irdatlan böszme faviccet beletesznek.
És igen, én is sokszor lehalkítom, amikor jön a reklámok sora, mert kibírhatatlanul idegesítő.
Én az Axás reklámtól vagyok padlón,azthiszem axás vagy valamilyen,pézhiteles ..,provident esetleg még...nemtudom
Szóval a reklámban egy család köszönti fel egymást karácsony alkalmából és hozzá mondja egy idióta manusz hogy boldog karácsooonyt és a füleed érjen a bokáádigg idióta,unszimpi egy manusz ,fúúúúúúúj blááááááá :D:D:D:D
Na a karácsonyostól én is falra mászok.
Meg van még azt hiszem sport szeletes,Laurás.Az a fazon borzasztó...
plusz még a providentes, ,,ha már csak egy kicsi hiányzik,,
Attól a nőtől, akinek már évek óta fáj a feje és csak egy bizonyos gyógyszertől múlik el.
:D
valami telefonos smses előfizetős reklámban van, mikor a fickó mondja valami irdatlan idióta emelkedő hangon, hogy:
TUUUDD MEG MOOOST
ááááááá, idegsokkot kapok tőle
A tuddd meg most sem kutya:D
De nekem az abszolút borzasztó amikor a macsekok énekelnek valamit macskanyelven,az is valami telefonos cucc:D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Valami mosóport reklámoz, nem tudom melyik márkát. Amikor a gyerekek készítik a titkos foltot a pólóra...mert anya nem fogja tudni kimosni.
A másik pedig valamilyen üzemanyagot reklámoz, egy gsyerek rajzolja benne a falat végig...arról csinálnék amúgy egy felmérést, hogy ennek a reklámnak a hatására hány kisgyerkőc rajzolta otthon össze a nappali falát :D
a szuperanyus mosóporostól én is a fejemet verem a falba, annyira überszar
az omlósz szintén toplistás nálam
utálom még a megjönazanyósmajonézes "a béééjjbik?" reklámot is
ja és figyeltétek azt, hogy "professzionális hajápolás 111 éve ÖNNEK"
hhhhm, valóban??? neeekem? :D:D apukám, tudod, hol voltam én 111 évvel ezelőtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!