Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyek azok a reklámok (tv,...

Melyek azok a reklámok (tv, rádió), amelyektől falra tudnál mászni?

Figyelt kérdés

A Kossuth rádióban szokott menni újabban egy reklám, amitől ki tudnék szaladni a világból. Egy csaj győzködi a pasiját, hogy vegyen neki autót:

- Mikor veszel autót?

- Tudod pintyőkém, a recesszió...

- Kit érdekel a szecesszió? Nekem most kell autó!

- ...

És az a nyafogó, tipikus h.p. cicababa stílus. A "papamaci" helyében úgy kivágnám a "pintyőkét", hogy kiesne az összes tolla. Újabban kikapcsolom a rádiót, ha elkezdik :)

Neked is van ilyen "kedvenc" reklámod?

2009. dec. 14. 01:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem nézek televíziót, talán pont a reklámok miatt. Bár az utóbbi időben rájöttem, hogy egy dolog van, ami rosszabb a TV reklámoknál. A rádió reklámok.

Igazából azoktól mászok falra, ahol egy életszerű párbeszédet próbálnak létrehozni, amiben a saját terméküket ajnározzák és valami irdatlan böszme faviccet beletesznek.

És igen, én is sokszor lehalkítom, amikor jön a reklámok sora, mert kibírhatatlanul idegesítő.

2009. dec. 14. 01:24
 2/15 anonim ***** válasza:

Én az Axás reklámtól vagyok padlón,azthiszem axás vagy valamilyen,pézhiteles ..,provident esetleg még...nemtudom

Szóval a reklámban egy család köszönti fel egymást karácsony alkalmából és hozzá mondja egy idióta manusz hogy boldog karácsooonyt és a füleed érjen a bokáádigg idióta,unszimpi egy manusz ,fúúúúúúúj blááááááá :D:D:D:D

2009. dec. 14. 01:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Na a karácsonyostól én is falra mászok.

Meg van még azt hiszem sport szeletes,Laurás.Az a fazon borzasztó...

plusz még a providentes, ,,ha már csak egy kicsi hiányzik,,

2009. dec. 14. 03:05
 4/15 anonim ***** válasza:
AZ OMLÓSZTÓL!!! (csirke)
2009. dec. 14. 07:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól a nőtől, akinek már évek óta fáj a feje és csak egy bizonyos gyógyszertől múlik el.

:D

2009. dec. 14. 08:21
 6/15 anonim ***** válasza:

valami telefonos smses előfizetős reklámban van, mikor a fickó mondja valami irdatlan idióta emelkedő hangon, hogy:

TUUUDD MEG MOOOST

ááááááá, idegsokkot kapok tőle

2009. dec. 14. 10:01
 7/15 anonim ***** válasza:

A tuddd meg most sem kutya:D

De nekem az abszolút borzasztó amikor a macsekok énekelnek valamit macskanyelven,az is valami telefonos cucc:D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2009. dec. 14. 10:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Valami mosóport reklámoz, nem tudom melyik márkát. Amikor a gyerekek készítik a titkos foltot a pólóra...mert anya nem fogja tudni kimosni.

A másik pedig valamilyen üzemanyagot reklámoz, egy gsyerek rajzolja benne a falat végig...arról csinálnék amúgy egy felmérést, hogy ennek a reklámnak a hatására hány kisgyerkőc rajzolta otthon össze a nappali falát :D

2009. dec. 14. 10:26
 9/15 anonim ***** válasza:

a szuperanyus mosóporostól én is a fejemet verem a falba, annyira überszar

az omlósz szintén toplistás nálam

utálom még a megjönazanyósmajonézes "a béééjjbik?" reklámot is

2009. dec. 14. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:

ja és figyeltétek azt, hogy "professzionális hajápolás 111 éve ÖNNEK"

hhhhm, valóban??? neeekem? :D:D apukám, tudod, hol voltam én 111 évvel ezelőtt???

2009. dec. 14. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!