Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha elakadtam...

Mit csináljak ha elakadtam történetírásban?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy már tudom, hogy akarom folytatni, csak nem jut eszembe, hogyan fogalmazzam meg az eseményeket. Előre is köszönöm a segítségeket. 13/L

2014. márc. 7. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalt fanfic olvasó/íróként annyit tudok javasolni, hogy hagyd egy picit. Menj el sétálni, nézz meg egy filmet, netezz egy picit, aztán ülj le elé megint. Majd jön magától, ha nem megy, ne erőltesd. Nem határidőre dolgozol, csak magadnak. Sokszor vagyok így, hogy szívesebben olvasnám vissza a kész munkát, mint írnám, csak valakinek meg kell írnia :D
2014. márc. 7. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

én személy szerint csak akkor írok, ha jön az ihlet, megvan bennem a szöveg. és egyáltalán nem érdekel, hogy heteket, hónapokat is kell várnom egy-egy lendületért, mert így jobb, mintha minden nap ülnék görcsösen a laptop előtt, és azon agyalnék, hogy hogyan is fogalmazhatnám meg azt, ami bennem van.

így az írás is élvezetesebb, no meg van időm, nem fut el az írás :))

2014. márc. 8. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Pihenj egy kicsit, hallgass inspiráló zenéket. Én tudom milyen érzés. Gyakran van ez velem is.
2014. márc. 8. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát :)
2014. márc. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!