Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rajzolni a tussal?

Hogyan lehet rajzolni a tussal?

Figyelt kérdés
Szeretek rajzolni, meg van is kézügyességem, ezért gondoltam kipróbálok különböző technikákat is. Valaki ajánlotta a tust. Mennyibe kerül? Nehéz vele rajzolni? Vagy ti mit ajánlanátok még? 17/L
2009. dec. 9. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
nem igazán értem a kérdést. najó azért megpróbálok válaszolni. Hát veszel papírírószerben ilyen kis tubust, rá van írva hogy tus. Lecsavarod a tetejét, és ahogy lehúzod, a teteje egybe van kötve egy ilyen kis tusrajzolóval, azt belemártod a tusba, és festesz, és ha elhalványul megint belemártod. De lehet kapni ilyen karcos tusrajzolókat, szintén papírírószerben, azzal szebben lehet tussal rajzolni. De tanácsolom hogy mielőtt tussal festenél, rajzolj ceruzával vázlatot és aztán fess rá. De egyébként ha egy szimpla vékony ecsetet belemártasz a tusba és azzal festesz az is tökéletes. ÉS van egy technika is, amivel ki tudsz tölteni rést vagy teret. Fogj egy ecsetet mártsd bele vízbe, és kend szét azon a felületen ahol ki akarod tölteni.Vigyél fel egy pici tust a vízre, és hagyd hogy a tus elterüljön a vízen, nagyon szépen ki fog rajzolódni, mert csak az a terülte lesz tusmintás, ahova víz is került. Remélem segítettem valamennyit! :)
2009. dec. 9. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
jajj ne haragudj előző válaszoló vagyok, csak a vastagbetűset olvastam el, ezért nem értettem teljesen a kérdést ne haragudj. de így utólag visszanézve minden kérdésedre válaszoltam :) egyébként szerintem olyan 250 ft ba kerül, de a nagyon jó minőségű szerintem lehet 500 forint is
2009. dec. 9. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
:) rendben. Akkor venni kell hozzá "tollat" vagy nem tudom mi a neve, amivel kell rajzolni?? Nincs még vmi link ahol a tusról van szó? Amúgy köszi a választ:)
2009. dec. 9. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
szia megint előző vagyok. amm igen, asszem ezt a tollfajtát karctollnak nevezik, de majd kérdezz rá az eladótól
2009. dec. 10. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:) megkérdezem majd akkor:)
2009. dec. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!