Miért lett olyan más a Hunter X Hunter?
Nemrég kezdtem el nézni az anime 99-es változatát, majd a 2011-est, és nagyon megszerettem. Ám a kimérahangyás részek nagyon furcsának tűnnek, nekem nem tetszenek. Kurapica és Leorio is eltűntek, pedig szerettem őket. A Fantom Társulat is csak úgy eltűnt Hisokával együtt. Pedig én rájuk lettem volna kíváncsi! Megnéztem, a mangában is benne vannak ezek a kimérahangyák, szóval nem filler. De valahogy más a hangulat, és már nem köt le az anime, pedig azelőtt egész napokig képes voltam nézni. Most meg már csak végigtekerek egy részt, mert nem vagyok kíváncsi ezekre a mutáns szörnyekre. Még ha benne lenne Kurapica, Leorio, Hisoka meg a többi erős karakter, akkor még csak-csak... A vizsgáról és a pókokról szóló részek sokkal jobbak voltak.
Más lett a mangaka? Egyáltalán fut még a manga?
Igazából a mangába még nem kezdtem bele. Nem találtam meg magyarul, angolul meg nem sokat értenék belőle. Szóval ha valaki tudna válaszolni, azt megköszönném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!