Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » The Hunter trainer és fegyver...

The Hunter trainer és fegyver a kézben (? )

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy leszedtem ezt az ingyenes játékot a hivatalos oldalukról de először a piratebay-ről nagyon megtetszett viszont amikor a hivatalos oldalon lévő verziót próbáltam akkor nem látszott a fegyver a kezemben csak ha céloztam vele ez rohadt irritáló volt valamint ezerszer nehezebb volt mint az első amit próbáltam mivel bármire akartam lőni csak 1 fegyverrel tehetettem és nem arra amire akartam csak arra amire volt engedélyem és ezért kerestem egy trainert ami egy rar. formátumban volt letölthető amihez jelszó kellet amit rohadtul nem találtam az lenne a kérésem hogy ha valakinek van feláldozni való ideje akkor utána tudna nézni ennek a 2 problémának?

2013. jún. 30. 21:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!